Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey

10. marts 2019 af Anne au Chocolat

Jeg serverer ren og skær kræs for jer denne søndag.

Cremet bountykokosfyld og chewy karamel overtrukket med den karamellækre Dulcey chokolade i fin forening med knasende sprøde salte peanuts.

Himmerigsmundfulde!

Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey
20 stk.

200 g sødet kondenseret mælk
150 g kokosmel
175 g bløde flødekarameller (jeg bruger de bløde fra Werthers)
20 g piskefløde
1 nip salt

200 g Dulcey chokolade fra Valrhona (reklamelink)
65 g saltede peanuts, finthakket

Bland kondenseret mælk med kokosmel i en skål og tryk kokosmassen ud i en form (ca. 20 x 10 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl. Kom flødekarameller og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden under omrøring ved medium varme. Det må gerne lige nå at småkoge kort. Smag til med salt. Fordel saltkaramellen på kokosmassen, og stil den på køl i et par timer. Smelt (og temperer gerne) Dulcey chokolade og tilsæt hakkede peanuts. Skær kokos-karamelfirkanten ud i barer. Dyp dem i chokoladen. Opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Noget af det hyggeligste jeg ved: Crumble med brombær og æbler
Next Post: Lagkage med Dulceymousse og brombær til Emils to års fødselsdag »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap