Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey

10. marts 2019 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Jeg serverer ren og skær kræs for jer denne søndag.

Cremet bountykokosfyld og chewy karamel overtrukket med den karamellækre Dulcey chokolade i fin forening med knasende sprøde salte peanuts.

Himmerigsmundfulde!

Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey
20 stk.

200 g sødet kondenseret mælk
150 g kokosmel
175 g bløde flødekarameller (jeg bruger de bløde fra Werthers)
20 g piskefløde
1 nip salt

200 g Dulcey chokolade fra Valrhona (reklamelink)
65 g saltede peanuts, finthakket

Bland kondenseret mælk med kokosmel i en skål og tryk kokosmassen ud i en form (ca. 20 x 10 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl. Kom flødekarameller og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden under omrøring ved medium varme. Det må gerne lige nå at småkoge kort. Smag til med salt. Fordel saltkaramellen på kokosmassen, og stil den på køl i et par timer. Smelt (og temperer gerne) Dulcey chokolade og tilsæt hakkede peanuts. Skær kokos-karamelfirkanten ud i barer. Dyp dem i chokoladen. Opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Noget af det hyggeligste jeg ved: Crumble med brombær og æbler
Next Post: Lagkage med Dulceymousse og brombær til Emils to års fødselsdag »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Bodil skriver

    11. marts 2019 kl. 20:43

    Mums 🙂

Trackbacks

  1. Bounty karamelli, soolapähklite ja karamelliseeritud valge šokolaadiga | Cook the day away! siger:
    17. marts 2019 kl. 15:30

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap