Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Mælkechokolade soft ice

16. januar 2014 af Anne au Chocolat

soft1

Mælkechokolade soft ice – lyder det ikke mega nice?

Denne chokoladesøde og yderst bløde is kom til verden, da jeg drømte om noget cremet og iskoldt med mild og chokolækker smag i weekenden. Mine iscremer er normalt æggebaserede, men da mit køleskab ikke bød på æg denne dag, måtte jeg ty til andre midler. Derfor varmede jeg en dåse kondenseret mælk op, som jeg altid har et par stykker af derhjemme i tilfælde af, at jeg vil lave karameller, bounty eller min nye kærlighed brigadeiros. Jeg puttede min favorit mælkechokolade Jivara 40% fra Valrhona ned i mælken og lod de to smelte sammen til én. Da gryden kom af varmen, tilsatte jeg den dejlige fløde. Efter en komplet afkøling kunne isen køres på ismaskinen, og et kvarters tid efter var der soft ice, som blev serveret med granatæblekerner og grønne pistacier, hvis smag, farver og knas fortryller mig gang på gang.

soft

Mælkechokolade soft ice (4 personer) 

1 dåse kondenseret mælk
200 g hakket mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
2 dl piskefløde

serveringsforslag: granatæblekerner og pistacienødder

Varm den kondenserede mælk op i en gryde. Skru ned for varmen og tilsæt chokoladen. Lad den smelte helt og rør godt rundt. Tag gryden af varmen og rør fløden i. Hæld chokolademælken over i en skål, køl den af på køkkenbordet og senere i køleskabet, til den er helt kold. Kør den til en blød og lækker soft ice på ismaskinen og servér straks.

soft2

Skrevet i: Is Tags: granatæble, jivara, kondenseret milk, mælkechokolade, pistacienødder, soft ice, valrhona

Previous Post: « Marengstopping med Earl Grey fra NUTE
Next Post: Vanilleprikket citronsuppe med hvid chokolade og knas »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap