I går eftermiddags var Emil kagesulten og fik lokket mig til at lave denne crumble med hindbær og æbler. Vi har altid æbler herhjemme og alleroftest også hindbær i fryseren.
Det var et lækkert eftermiddagsmåltid:)
Crumble med hindbær og æbler
6 personer
Fyld:
250 g hindbær, friske eller frosne
250 g æble, skåret i mindre stykker
Crumbledej:
50 g havregryn
100 g hvedemel
100 g sukker
et nip salt
100 g smør
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Fordel hindbær og æblestykker i et ildfast fad. Kom alle ingredienserne til crumbledejen i en minihakker og blend sammen. Det kan også laves i en skål/røremaskine. Fordel crumbledejen over blandingen af hindbær og æbler. Bag crumblen i ovnen i ca. 35 minutter, til den er fin gylden, sprød og boblende. Nyd den lun og gerne med flødeskum, vaniljeis eller creme fraiche.
Skriv et svar