E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Abrikoscrumble

28. maj 2015 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Aromatiske abrikoser… ahh de emmer langt væk af sommersødme, og denne simple og skønne crumble vækker minder fra lune stunder i det sydfranske.
Nyd den varm eller afkølet med skyr, fuldfed crème fraiche, flødeskum eller vaniljeis. Ja, der er frit valg på alle hylder. Bare lov mig, at du vælger din favorit!

Abrikoscrumble
4 personer

75 g mel
75 g havregryn
75 g sukker
75 smør
10 abrikoser, skåret i både

Bland sukker, mel og havregryn sammen i en skål og smuldr smørret i, til det ligner parmesan/brødkrummer. Fordel abrikosskiverne i bunden af et ildfast fad. Smuldr crumbledejen over og bag den i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 35 min – eller til crumblen har fået en fin gylden farve.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Solskinskage med ribs, brombær og crumble
Next Post: Nektarinkage med saltkaramel og Kähler konkurrence »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. SweetSourSavory skriver

    29. maj 2015 kl. 07:06

    Mmm, den ser god ud.
    Desværre fik vi ikke mange abrikoser fra vores træ i år, de blev stort set alle spist af nogle grådige egern, og dem de tabte, af en meget sulten labrador. (Behøver jeg at sige, at det sidste ikke var smart.)
    Jeg tror, at jeg må ud og købe mig til lidt friske abrikoser.

  2. La Cucina Nada skriver

    29. maj 2015 kl. 13:00

    Se i min verden kan end ikke de mest finurlige og eventyrlige konditorkager slå noget så simpelt som sådan en crumble her … jeg ELSKER at frugten smager tydeligt igennem, og jeg er PJATTET med det enkle.
    Og når det så er stenfrugtens lille darling, så emmer det virkelig af sydens sol og varme. Mums.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap