E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Dadelbarer med saltede peanuts

13. juni 2020 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Weekendens vanedannende eftermiddagssnacks er fyldt med god energi. De er glutenfri, veganske og vigtigst af alt: yderst velsmagende.

De er super nemme at lave, og jeg deler da også lige lidt trin for trin billeder.

Jeg halverede i øvrigt barerne, efter de var blevet fotograferet;) Lidt mere hapsestørrelse.

Dadelbarer med saltede peanuts
10 store eller 20 mindre stykker

Dadelbund:
150 g mandler
150 g bløde tørrede dadler, uden sten
(evt. 1-2 spsk vand hvis dadlerne er tørre/hårde)
1/2 tsk vaniljepulver, jeg brugte den fra Mill & Mortar
2 spsk god kakaopulver
1 knivspids havsalt

65 g saltede peanuts

Topping:
75 g mørk chokolade (gerne en 80% chokolade)
75 g crunchy peanutbutter

lidt ekstra peanuts

Dadelbund:
Blend mandlerne helt fint i en foodprocessor eller blender. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse. Pres dadeldejen ud i en brødform/sandkageform beklædt med bagepapir.

Drys hele saltede peanuts på og tryk dem forsigtigt lidt ned i dadelbunden

Topping:
Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet masse. Fordel på dadelbunden. Drys med lidt finthakkede peanuts. Sæt på køl i et par timer, inden den skæres ud. Server straks eller opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Hverdagsgranola
Next Post: Små chokoladekager med pære og mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christina skriver

    15. juni 2020 kl. 16:54

    Kan dadelbaren fryses ned?

  2. Pia Hvenegaard skriver

    16. juni 2020 kl. 07:08

    Hvor længe holder den på køl hvis den ikke tåler fryser?

  3. Anne au Chocolat skriver

    20. juni 2020 kl. 20:38

    En uge eller to vil jeg mene 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    20. juni 2020 kl. 20:39

    Kære Christina,
    Jeg har ikke prøvet selv, så jeg ved ikke, hvordan den er efter en tur i fryseren. Men tænker godt, at det kan fungere!

  5. Kristina skriver

    20. januar 2021 kl. 16:29

    Hej Anne. Jeg er ret vild med peanuts i kager, salater osv, men bryder mig ikke om peanutbutter🥴Mit spørgsmål er derfor, hvorvidt du har en idé til hvad jeg evt kan erstatte den med i topping?
    Tak for mange skønne opskrifter😊

  6. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2021 kl. 15:05

    Kære Kristina
    Jeg kunne godt tænker mig at udfordrer til på denne her. Peanutbutter er ikke tydelig i toppingen, når den mixet med chokoladen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap