E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Dadelbarer med saltede peanuts

13. juni 2020 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Weekendens vanedannende eftermiddagssnacks er fyldt med god energi. De er glutenfri, veganske og vigtigst af alt: yderst velsmagende.

De er super nemme at lave, og jeg deler da også lige lidt trin for trin billeder.

Jeg halverede i øvrigt barerne, efter de var blevet fotograferet;) Lidt mere hapsestørrelse.

Dadelbarer med saltede peanuts
10 store eller 20 mindre stykker

Dadelbund:
150 g mandler
150 g dadler, uden sten
1/2 tsk vaniljepulver, jeg brugte den fra Mill & Mortar
2 spsk god kakaopulver
1 knivspids havsalt

65 g saltede peanuts

Topping:
75 g mørk chokolade, gerne Ecuador 80% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
75 g crunchy peanutbutter

lidt ekstra peanuts

Dadelbund:
Blend mandlerne helt fint i en foodprocessor eller blender. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse. Pres dadeldejen ud i en brødform/sandkageform beklædt med bagepapir.

Drys hele saltede peanuts på og tryk dem forsigtigt lidt ned i dadelbunden

Topping:
Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet masse. Fordel på dadelbunden. Drys med lidt finthakkede peanuts. Sæt på køl i et par timer, inden den skæres ud. Server straks eller opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Hverdagsgranola
Next Post: Små chokoladekager med pære og mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christina skriver

    15. juni 2020 kl. 16:54

    Kan dadelbaren fryses ned?

  2. Pia Hvenegaard skriver

    16. juni 2020 kl. 07:08

    Hvor længe holder den på køl hvis den ikke tåler fryser?

  3. Anne au Chocolat skriver

    20. juni 2020 kl. 20:38

    En uge eller to vil jeg mene 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    20. juni 2020 kl. 20:39

    Kære Christina,
    Jeg har ikke prøvet selv, så jeg ved ikke, hvordan den er efter en tur i fryseren. Men tænker godt, at det kan fungere!

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap