Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

19. december – konfektfavoritter

19. december 2016 af Anne au Chocolat 1 kommentar

konfektcollage

På lørdag er det juleaften, og jeg mangler stadig alverdens juleforberedelser. Jeg har f.eks. kun købt én julegave indtil videre. Jeg plejer ikke at være så sent ude, men roen har alligevel formået at sænke sig over mit sind – jeg når det nok, det skal jeg gøre!
I dagens indlæg har jeg samlet lidt konfektfavoritter til jer, som til en forandring ikke byder på marcipan, men til gengæld en masse andet kræs. Klik på konfektens navn og hop direkte videre til opskriften. Der er masser af god inspiration at hente til konfektfadet juleaften og de efterfølgende juledage.

Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade
Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade

Hvid chokolade og kokos er i mine øjne et magisk par, som altid gør noget helt særligt for mig, når de optræder sammen som smagskombination. Her er duoen blevet til et letsaltet, sprød og ekstra vanedannende trio sammen med peanutbutter.

Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos
Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos

Her har jeg lavet en variant med mørk chokolade i stedet for den hvide. De er så lækre chokoladebidder med kokos og crunchy peanutbutter, at det er vanvittigt svært at holde igen, når man først starter.

Julede dadelkugler

Julede dadelkugler

Disse juledadler kugler burde altid høre hjemme på konfektfadet i julen. De smager noget så dejligt af dadler, mandler og kakao og har det helt rigtige tvist af appelsin, kanel og havsalt. Er I solgt? 🙂

Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade

Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade

Karameller med rosiner og havsalt dyppet i hvid chokolade er noget af det lækreste, jeg ved. Undlad gerne rosinerne, hvis I ikke er rosinfans – der er mange af jer derude, har jeg efterhånden erfaret. Tilføj i stedet gerne ristede hasselnødder, pistacier eller mandler. Karamellerne behøver ikke dyppes i chokolade, men de gør sig ekstra godt sådan, siger chokoladegrisen. Mørk chokolade og mælkechokolade er også fremragende at overtrække karamellerne med.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Ris à l’amande
Next Post: 20. december – Bounty barer med mælkechokolade, vanilje og citron »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rasmus Jakobsen aka Marcipangrisen skriver

    10. januar 2017 kl. 14:16

    Det ser bare så lækkert ud. Mine tænder løber i vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap