E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Brunch og veninder

14. marts 2010 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

I går var jeg til den lækreste brunch hos min skønne veninde Ida, og jeg kan slet ikke lade være med at dele disse fine billeder med jer! I morgen kommer et macaron-indlæg med lige så fine billeder 🙂

P1030807 Græsk yoghurt med blåbær og hjemmelavet musli

P1030810 Lækker spinattærte

P1030823 Amerikansk pandekage med sirup

P1030834 Små fine muffins med blåbær og mørk chokolade

P1030870 Skumfiduser med chokolade og ristede nødder

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Madsnobberi vs. Chokomani
Next Post: Mmm-macarons! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hanne Kriegbaum skriver

    14. marts 2010 kl. 16:38

    Kære Anne
    Jeg glæder mig vildt til dit macarons-indlæg … har længe ønsket mig at prøve kræfter med de små søde kager.
    Dejlige billeder!
    Kh Hanne

  2. Ida skriver

    19. marts 2010 kl. 13:40

    Har du tilfældigvis opskriften på spinattærten eller hemmeligheden bag lige dén? Den ser simpelthen så lækker og flot ud.
    🙂 Ida

  3. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2010 kl. 14:33

    Hej Ida, jeg har ikke opskriften, men jeg spørger lige min veninde om den . God weekend! 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2010 kl. 17:01

    Hermed opskriften på den lækre spinat-tærte fra min søde veninde:

    “dej:
    200 g mel
    1 tsk salt
    100 g smør
    1 sammenpisket æg

    fyld:
    2-3 finthakkede løg
    ca 4-500 g spinat (frossen som frisk)
    1 æg
    ca 1 dl creme fraiche
    1 dl fløde
    salt/peber/andre krydderrier

    Jeg lavede tærtedejen som vanligt og stillede den på køl inden jeg lagde den i en smurt tærteform.
    løgene tilberedte jeg i lidt smør på en pande til de var ‘glansfulde’ og fordelte dem i et lag på dejen
    jeg brugte tøet frossen spinat (frisk ville jeg smørdampe) som fordelte over løgene
    Jeg blandede resten af fyldet og hældte det over løg og spinat
    Som prikken over i’et: revet cheddarost
    – bagte den ved 200 grader i 50-60 min ca (da toppen havde en god farve lagde jeg staniol over)”

  5. foodfanatic skriver

    30. marts 2010 kl. 18:29

    Sådan en veninde vil jeg også have!!!
    Knus Nadia

  6. Anne au Chocolat skriver

    30. marts 2010 kl. 18:31

    Hun er i hvert fald også dejligt! Håber alt er vel hos dig søde Nadia 🙂
    Kram

  7. Ida skriver

    31. marts 2010 kl. 21:00

    tusind tak, det skal prøves!;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap