E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Bounty bars med kiksebund og Fløde & Sydesalt karameller fra Karamel Kompagniet

29. november 2019 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

                                                                                                                  I samarbejde med Karamel Kompagniet

Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at udvikle nogle opskrifter til bornholmske Karamel Kompagniet, tøvede jeg ikke et sekund. Jeg er nemlig allerede stor fan af deres håndlavede gourmetkarameller, og det er en sand ære at få lov til at lege med deres lækre karameller i mit søde køkken.

Jeg har brugt deres fabelagtige Fløde & Sydesalt karameller til at lave disse skønne bounty bars med kiksebund, saltkaramel og chokolade samt mandelsplitter på toppen. Geniale konfektbidder (hvis man skærer dem lidt mindre ud, end jeg har gjort) her i julen, men de kan snildt nydes året rundt, hvis man er glad for bounty og karamel altså;)

Bounty bars med kiksebund og Fløde & Sydesalt karameller fra Karamel Kompagniet
12 store, 24 mindre eller ca. 40 konfektbidder

Kiksebund:
100 g smør, smeltet
200 g Digestive kiks eller anden form for havrekiks

Bountyfyld:
200 g kokosmel
265 g sødet kondenseret mælk

Saltkaramel:
240 g Fløde & Sydesalt karameller fra Karamel Kompagniet
30 g piskefløde

Pynt:
75 g mørk chokolade
25 g mandelsplitter
evt. lidt guldstøv

Kiksebund:
Blend kiksene til fine krummer i en blender og kom dem i en skål. Vend det smeltede smør i. Fordel kikseblandingen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Sørg for at presse godt, så blandingen samler sig som en bund. Stil på køl, mens bountyfyldet forberedes.

Bountyfyld:
Bland kondenseret mælk sammen med kokos i en skål og tryk kokosmassen ud på kiksebunden. Stil på køl og lav saltkaramellen.

Saltkaramel:
Kom Fløde & Sydesalt karamellerne og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden ved medium varme under omrøring, det må gerne lige nå at småkoge kort. Fordel saltkaramellen på bountyfyldet. Og stil den på køl i et par timer og gerne natten over.

Pynt:
Smelt (og temperer gerne) den mørke chokolade og drizzle den over saltkaramellen. Drys med mandelsplitter (som evt. er vendt i lidt gulvstøv). Skær ud i stykker og server straks eller opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokolade cookies med nutella fyld
Next Post: Bananvafler med julesmag »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap