E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Merce and the Muse i Paris

14. september 2010 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

DSC_3302

Jeg har nu gået rundt på parisisk jord i seksten dage og har nydt samtlige skridt, jeg har taget. De gastronomiske, de kulturelle og de sociale skridt. Dog må jeg indrømme, at man skal gå langt for at finde en god kop kaffe i Paris, og jeg savner meget The Coffee Collective (som jeg vist også plejer at kalde Kollektivet) i Jægersborggade hjemme i København. Til mit store held kan man drikke kaffe fra Kollektivet hos det forholdsvist nye Merce and the Muse, som ligger tæt på République nord for Marais-kvarteret. Merce and the Muse ejes og drives af den unge amerikanske kvinde Merce Muse. Når man træder ind i Merce’s univers bliver man opslugt af en super hyggelig og vældig lowkey stemning, hvor man kan drikke kaffe og spise mad ved to store borde omringet af stole og bænke med bløde puder. Hun har lavet et ret fint madkoncept, som består af en række salater og tærter, der varierer fra dag til dag, og man kan købe forskellige kager til sin kaffe fra Kollektivet eller sin the. Den lækre mad laver hun og hendes ansatte i køkkenet på 1.sal, som jeg lige hurtigt fik lov at kigge på. Jeg vil have det køkken!!!

DSC_3308

Denne første gang kom jeg dog udelukkende for at blive genforenet med min elskede kaffe fra Kollektivet. Jeg er til sort kaffe og vælger derfor altid en espresso eller americano  – alt efter hvor god tid jeg har til at nyde kaffen. I dag havde jeg rigtig god tid, og derfor blev det til en americano. Og hurra, hvor var “gensmagen” dog skøn! En dejlig fyldig americano med smagsnoter af syrlige bær og samtidig god sødme. <3

DSC_3310

Min meddrikker (kan man sige det?) Simon fik en cortado, der så rigtig fin og dejlig ud , men den smagte jeg altså ikke! 🙂

DSC_3314

På billedet her ses den unge Merce Muse sammen med en af hendes ansatte, som også er amerikaner – og som lavede vores lækre kaffe.

DSC_3319

Da jeg skulle betale for kaffen, faldt jeg over en peanutbutter cup med chokolade. Sådan en måtte jeg købe (og den var vældig god – rich peanutbutter og blød chokolade på toppen)! Jeg skal tilbage til Merce i morgen eller overmorgen for at smage den lækre mad og drikke mere kaffe!

DSC_3332

Skrevet i: Uncategorized Tags: Kaffe, Merce and the Muse, Merce Muse, Paris, The Coffee Collective

Previous Post: « Ladurée og det lille kunstværk Ispahan
Next Post: Om at spise kage hele tiden… »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mikkel skriver

    15. september 2010 kl. 09:44

    Det lyder som om du er ved at falde rigtig godt til i det franske Anne. Det er dejligt at høre! Hvor lang tid skal du være dernede?

    Fordi jeg overvejer at besøge en ven dernede engang her i efteråret!

    Kh
    Mikkel

Trackbacks

  1. Merce and the Muse i Paris | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    14. september 2010 kl. 18:37

    […] Read more: Merce and the Muse i Paris […]

  2. Merce and the Muse i Paris | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    19. september 2010 kl. 16:54

    […] Visit link: Merce and the Muse i Paris […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap