Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Kajs brownie på årets første efterårsdag

3. september 2018 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

I lørdags, på årets første efterårsdag, besøgte vi søde venner til kaffe, børneleg og spontan fællespisning, da ungerne var i hopla og de voksne lige så. Vi tog kagen med til kaffen, og Kaj bestemte, at det skulle være en chokoladekage. Den blev denne brownie, som han bagte og pyntede helt selv med lidt assistance fra mig. Det var så hyggeligt at have Kaj med i køkkenet, og noget jeg slet ikke gør nok. Men nu hvor han bliver fire år om under fire måneder, må vi tage revanche og gøre det endnu mere, end vi plejer. Kaj elskede at bage kage, og stoltheden over at det var hans kage lyste i hele hans søde ansigt. Han havde dog heldigvis intet imod at dele kagen med alle os andre. Et hit hos både store og små. Lavet med vores yndlings Guanaja 70% fra Valrhona (reklamelink) som Kaj er stor fan af. Hans allerstørste favoritter er dog Dulcey 32% (reklamelink), Ivoire 35% (reklamelink) og Jivara 40% (reklamelink). Han er vist egentlig bare vild med alt god chokolade ♥

Har I tit ungerne med i køkkenet? Og hvad laver I sammen af mad og søde sager? Lad mig endelig høre:)

Dejlig mandag og ny uge til jer!

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Brombærtærter med marcipancrumble
Next Post: Æblekanel mazarin »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rikke skriver

    4. september 2018 kl. 06:42

    Ih det lyder hyggeligt. Jeg har ofte min niece på snart tre år med i køkkenet i sommerhuset. Som regel når vi skal bage – thebirkes, rundstykker, muffins og i sidste weekend var det vafler. Det er så hyggeligt.

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. september 2018 kl. 08:47

    Åh Rikke, hvor lyder det bare himmelsk hyggeligt altså <3

  3. Laura skriver

    5. september 2018 kl. 12:24

    Jeg har mine børn på 5 og 7 med i køkkenet konstant.
    Min ældste er meget nøjsom og omhyggelig, og en lille pyntetosse. Hun har sine helt egne bagebøger med gode billedbeskrivelser.
    Min yngste (dreng!) er mere til det med at smage til 🙂 og når vores hygiejnediskussioner går lidt for højt, griber han gerne et piskeris og flygter i skjul for at smage i stedet for.

    Elsker det 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. september 2018 kl. 16:33

    Kære Laura,
    Hvor lyder det bare hyggeligt. Pyntetosse <3

  5. Karina skriver

    14. september 2018 kl. 08:37

    Hej Anne. Hvilken opskrift er den bagt efter? Den ser bare HELT rigtig ud, så vil gerne efterabe 😉 Mvh Karina

  6. Anne au Chocolat skriver

    14. september 2018 kl. 12:44

    Kære Karina
    Tusind tak 🙂 Følg dette link: https://anneauchocolat.dk/?s=brownie
    Der er mange forskellige at vælge mellem men det er min klassiske brownieopskrift uden ekstra chokolade i. Bagt i 24 cm springform i ca. 20 minutter 🙂
    Kh Anne

  7. Anna skriver

    28. september 2018 kl. 10:11

    Hej Anne
    Er det glasur eller ganache kagen er pyntet med?
    På forhånd tak.
    Anna

  8. Anne au Chocolat skriver

    28. september 2018 kl. 15:21

    Kære Anna,
    Det er en glasur, da det var det nemmeste for Kaj at lave – det smagte dejligt til brownies, men normalt laver jeg en ganache, hvis der skal noget på toppen 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap