Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Financiers – endnu engang!

24. juli 2010 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

DSC_2351

Jeg tror, dette er fjerde eller femte indlæg på bloggen, hvori de franske financiers spiller en rolle. Og her atter hovedrollen! Det passer mig meget godt – og sikkert også de små kager!
Financier’ne fungerede fint i går aftes som sød afslutning på en skøn tapas-inspireret grillmiddag under åben himmel; en let dessert sammen med danske sommerbær – heriblandt skønne røde ribs fra Din Baghave – serveret med en god kaffe lavet på bønner fra The Coffee Collective.
Jeg fulgte min normale opskrift men undlod at riste mandlerne, da jeg brugte noget af mit spanske mandelmel. Desuden droppede jeg også honningen og tilføjede i stedet en anelse mere sukker. Men det hele var lidt på slump, da jeg arbejdede i et køkken uden en køkkenvægt.

Dette var endnu en lille opfordring til at kaste jer ud i at lave disse små franske himmerigsmundfulde! 🙂

DSC_2365

Skrevet i: Uncategorized Tags: Din Baghave, Financiers, mandelmel, Ribs

Previous Post: « Rabarberdessert på Café Alma
Next Post: Den skønneste jordbær fra Din Baghave »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Newyorkerbyheart skriver

    24. juli 2010 kl. 21:34

    Hmm, jeg må prøve at lave dem, de ser lækre ud 🙂
    Nu har jeg prøvet at bage madeleine og cannelés, nu må det være tid til disse……

    Mange hilsner
    Birthe

  2. Anne au Chocolat skriver

    24. juli 2010 kl. 23:30

    Kære Birthe,
    Jeg glæder mig til at høre hvad du synes!

    Alt godt,
    Anne

    Ps. Jeg ELSKER cannelés 🙂

  3. Newyorkerbyheart skriver

    26. juli 2010 kl. 20:47

    Ja, Cannelés er noget af det bedste der findes – jeg må vist snart igang med at lave nogle igen, nu jeg tænker på dem 😉

    Jeg sætter dig på min blogroll, håber at det er ok?

    Mange hilsner
    Birthe

  4. Marie Melchior skriver

    30. juli 2010 kl. 11:46

    Glæder mig til at bage disse superb kager 😉 Er vild med “petit” efter middag….
    KH
    Marie

  5. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2010 kl. 12:25

    Kære Marie,
    Ja, du kan godt glæde dig 😉
    Alt godt,
    Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2010 kl. 12:26

    Kære Birthe,
    Jeg vil også snart lave cannelés – jeg har formene derhjemme, er bare aldrig gået i gang 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Rabarberkage med mandler og vaniljeflødeskum - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:00

    […] her er en slags stor financier med en chantilly creme (vaniljet flødeskum) og bagte rabarber samt hvid chokolade på toppen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap