E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokoladeballaden kommer i Go’ Morgen Danmark i morgen

24. november 2012 af Anne au Chocolat 28 kommentarer

Der er sket meget, siden jeg for tre et halvt år siden postede dette billede af min chokoladeballade sammen med mit allerførste blogindlæg. Billedet selv er formentlig seks år gammelt, og skønt det farvestrålende krymmel blot var for sjov, kunne jeg nok aldrig finde på at drysse sådan noget over balladen i dag. Men jeg lader billedet fremstå lige så nostalgisk, som det er.
I morgen søndag skal jeg i Go’Morgen Danmark og lave min chokoladeballade, som nu bliver landskendt. Det glæder den sig til, tror jeg. Jeg går på første gang kl.9.45 ca. Kigger I med? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: Anne au Chocolat, chokolade, chokoladeballade, chokoladeballadekagen, chokoladeballaden, go'morgen danmark

Previous Post: « Chokolademiddag hos Hotel Chocolat
Next Post: Julede dadelkugler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emilie skriver

    24. november 2012 kl. 10:49

    Ja er du sinner, jeg vil sidde klistret til skærmen. Du er for sej min lille chokomus <3 God fornøjelse og Bjørnekram

  2. Christine skriver

    24. november 2012 kl. 10:51

    Vi GLÆDER os sådan til at smage chokoladeballaden lavet af Anne selv 😉

    Vi ses i morgen,
    Jose og Chris

  3. Pink Princess Bakings skriver

    24. november 2012 kl. 10:53

    Hej Anne

    Det lyder da bare super spændende, – jeg kigger med! 🙂
    Og tak for en rigtigt spændende blog og lækre opskrifter !

    Kh Luise

  4. Rosemarie skriver

    24. november 2012 kl. 11:28

    Kære Anne.
    Selvfølgelig vil jeg da kigge med imorgen, det ville jeg da på ingen måde gå glip af!
    Hilsen Rosemarie

  5. Julie / My Passions skriver

    24. november 2012 kl. 11:28

    Kigger bestemt med! 🙂

  6. Marina skriver

    24. november 2012 kl. 11:51

    Helt klart! Sætter lige en påmindelse… Har lavet din chokoladelagkage tre gange og altid et hit – det samme med brunsvigeren!

  7. Maria Silje skriver

    24. november 2012 kl. 15:17

    Ej hvor skønt, tillykke <3

  8. Astrid skriver

    24. november 2012 kl. 15:53

    Chokoladeballaden var den første opskrift jeg nogensinde tog i brug fra din blog – og siden er der kommet mange flere Anne au Chocolat oplevelser i mit køkken til. Jeg glæder mig til at se dig lave den live i morgen! Tak for en skøn blog!

  9. Mie Jørgensen skriver

    24. november 2012 kl. 15:55

    Selvfølgelig skal der kigges med 🙂 fedt for dig, tillykke

  10. Charlotte den 2 skriver

    25. november 2012 kl. 12:36

    Det klarede du rigtig godt. Tillykke med det:-)
    Mange hilsner Charlotte

  11. Benedikte Capion skriver

    25. november 2012 kl. 15:50

    Jeg kiggede med heeeele tiden, og du var så fin på skærmen 🙂

  12. Signe skriver

    25. november 2012 kl. 23:05

    Jeg fik desværre ikke set det i morges, men jeg har set det link, du lagde op. Det var rigtig sjovt at se. Hvor er du kommet langt, Anne! 🙂
    Knus Signe

  13. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:41

    Søde Emilie

    Du er den bedste bjørn i verden 🙂

    Kys

  14. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Jose og Chris,

    Det var OVER THE TOP skønt at møde jer i går 🙂

    Kram fra Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Luise

    Tusind tak 🙂

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Rosemarie

    Du er sød 🙂

    Kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:43

    Kære Julie

    Det lyder godt. Tak fordi du kiggede med 🙂

    kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:43

    Kære Marina

    Ih, hvor lyder det skønt 🙂 Er glad for at du synes om opskrifterne.

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Maria Silje

    Mange tak 🙂

    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Astrid

    Tusind tak for en sød kommentar 🙂

    kh Anne

  21. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Mie

    Mange tak skal du have 🙂

    Kh Anne

  22. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:45

    Kære Charlotte

    Tusind tak skal du have 🙂

    Kh Anne

  23. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:45

    Kære Benedikte,

    Hvor er du bare sød.

    Kram fra mig

  24. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:46

    Kære Signe

    Mange tak! Det er dejligt at du følger med 🙂

    Kh Anne

  25. Lene skriver

    29. december 2013 kl. 19:43

    Hej Anne
    Jeg har brugt din chokoladeballade i et indlæg på min blog om min nytårsdessert (http://agerbager.blogspot.dk/2013/12/nytarsdessert.html#more) – jeg har selvfølgelig linket til din opskrift. Tak for lån – jeg glæder mig så meget til at smage kagen :o).
    Lene

  26. Camilla Hofman Hansen skriver

    11. februar 2016 kl. 09:05

    Hej Anne. Så fik jeg endelig afprøvet din omtalte kage. Kunne ikke lige finde linket til Go’Morgen Danmark. Hvis ikke man skal køre Tivolistyle, som I din første udgave, har du så forslag til andet topping eller tilbehør? Is, frugt, Creme Fraise?

  27. Camilla Hofman Hansen skriver

    11. februar 2016 kl. 09:06

    Hov – ville gerne have kommenteret på smagen, men den må vente til mine kollegaer og jeg har sat tænderne i den efter frokost ;-)… Men den ser lækker og dejlig usund ud!

  28. Anne au Chocolat skriver

    13. februar 2016 kl. 11:07

    Kære Camilla,
    Blev den god? 🙂
    Jeg plejer at servere vaniljeis til og friske bær/bærcoulis. Granatæblekerner er også godt til.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap