E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladeballaden kommer i Go’ Morgen Danmark i morgen

24. november 2012 af Anne au Chocolat 28 kommentarer

Der er sket meget, siden jeg for tre et halvt år siden postede dette billede af min chokoladeballade sammen med mit allerførste blogindlæg. Billedet selv er formentlig seks år gammelt, og skønt det farvestrålende krymmel blot var for sjov, kunne jeg nok aldrig finde på at drysse sådan noget over balladen i dag. Men jeg lader billedet fremstå lige så nostalgisk, som det er.
I morgen søndag skal jeg i Go’Morgen Danmark og lave min chokoladeballade, som nu bliver landskendt. Det glæder den sig til, tror jeg. Jeg går på første gang kl.9.45 ca. Kigger I med? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: Anne au Chocolat, chokolade, chokoladeballade, chokoladeballadekagen, chokoladeballaden, go'morgen danmark

Previous Post: « Chokolademiddag hos Hotel Chocolat
Next Post: Julede dadelkugler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emilie skriver

    24. november 2012 kl. 10:49

    Ja er du sinner, jeg vil sidde klistret til skærmen. Du er for sej min lille chokomus <3 God fornøjelse og Bjørnekram

  2. Christine skriver

    24. november 2012 kl. 10:51

    Vi GLÆDER os sådan til at smage chokoladeballaden lavet af Anne selv 😉

    Vi ses i morgen,
    Jose og Chris

  3. Pink Princess Bakings skriver

    24. november 2012 kl. 10:53

    Hej Anne

    Det lyder da bare super spændende, – jeg kigger med! 🙂
    Og tak for en rigtigt spændende blog og lækre opskrifter !

    Kh Luise

  4. Rosemarie skriver

    24. november 2012 kl. 11:28

    Kære Anne.
    Selvfølgelig vil jeg da kigge med imorgen, det ville jeg da på ingen måde gå glip af!
    Hilsen Rosemarie

  5. Julie / My Passions skriver

    24. november 2012 kl. 11:28

    Kigger bestemt med! 🙂

  6. Marina skriver

    24. november 2012 kl. 11:51

    Helt klart! Sætter lige en påmindelse… Har lavet din chokoladelagkage tre gange og altid et hit – det samme med brunsvigeren!

  7. Maria Silje skriver

    24. november 2012 kl. 15:17

    Ej hvor skønt, tillykke <3

  8. Astrid skriver

    24. november 2012 kl. 15:53

    Chokoladeballaden var den første opskrift jeg nogensinde tog i brug fra din blog – og siden er der kommet mange flere Anne au Chocolat oplevelser i mit køkken til. Jeg glæder mig til at se dig lave den live i morgen! Tak for en skøn blog!

  9. Mie Jørgensen skriver

    24. november 2012 kl. 15:55

    Selvfølgelig skal der kigges med 🙂 fedt for dig, tillykke

  10. Charlotte den 2 skriver

    25. november 2012 kl. 12:36

    Det klarede du rigtig godt. Tillykke med det:-)
    Mange hilsner Charlotte

  11. Benedikte Capion skriver

    25. november 2012 kl. 15:50

    Jeg kiggede med heeeele tiden, og du var så fin på skærmen 🙂

  12. Signe skriver

    25. november 2012 kl. 23:05

    Jeg fik desværre ikke set det i morges, men jeg har set det link, du lagde op. Det var rigtig sjovt at se. Hvor er du kommet langt, Anne! 🙂
    Knus Signe

  13. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:41

    Søde Emilie

    Du er den bedste bjørn i verden 🙂

    Kys

  14. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Jose og Chris,

    Det var OVER THE TOP skønt at møde jer i går 🙂

    Kram fra Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Luise

    Tusind tak 🙂

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:42

    Kære Rosemarie

    Du er sød 🙂

    Kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:43

    Kære Julie

    Det lyder godt. Tak fordi du kiggede med 🙂

    kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:43

    Kære Marina

    Ih, hvor lyder det skønt 🙂 Er glad for at du synes om opskrifterne.

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Maria Silje

    Mange tak 🙂

    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Astrid

    Tusind tak for en sød kommentar 🙂

    kh Anne

  21. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:44

    Kære Mie

    Mange tak skal du have 🙂

    Kh Anne

  22. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:45

    Kære Charlotte

    Tusind tak skal du have 🙂

    Kh Anne

  23. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:45

    Kære Benedikte,

    Hvor er du bare sød.

    Kram fra mig

  24. Anne au Chocolat skriver

    26. november 2012 kl. 15:46

    Kære Signe

    Mange tak! Det er dejligt at du følger med 🙂

    Kh Anne

  25. Lene skriver

    29. december 2013 kl. 19:43

    Hej Anne
    Jeg har brugt din chokoladeballade i et indlæg på min blog om min nytårsdessert (http://agerbager.blogspot.dk/2013/12/nytarsdessert.html#more) – jeg har selvfølgelig linket til din opskrift. Tak for lån – jeg glæder mig så meget til at smage kagen :o).
    Lene

  26. Camilla Hofman Hansen skriver

    11. februar 2016 kl. 09:05

    Hej Anne. Så fik jeg endelig afprøvet din omtalte kage. Kunne ikke lige finde linket til Go’Morgen Danmark. Hvis ikke man skal køre Tivolistyle, som I din første udgave, har du så forslag til andet topping eller tilbehør? Is, frugt, Creme Fraise?

  27. Camilla Hofman Hansen skriver

    11. februar 2016 kl. 09:06

    Hov – ville gerne have kommenteret på smagen, men den må vente til mine kollegaer og jeg har sat tænderne i den efter frokost ;-)… Men den ser lækker og dejlig usund ud!

  28. Anne au Chocolat skriver

    13. februar 2016 kl. 11:07

    Kære Camilla,
    Blev den god? 🙂
    Jeg plejer at servere vaniljeis til og friske bær/bærcoulis. Granatæblekerner er også godt til.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap