E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Marcipan cookies med mælkechokolade

13. september 2016 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

marcipan-cookies1

Jeg har lige fundet ud af, at det er International Chocolate Day i dag (er det ikke chokoladedag hver dag? <3), og det fejrer jeg med disse stjernesimple og fantastisk lækre cookies, som er sprøde udenpå og perfekt bløde indeni. De byder på den fineste smag af marcipan og kan sagtens spises, som de er. De blev dog i dagens anledning pyntet med smeltet mælkechokolade og dejlig knas.

Spis lige lidt ekstra chokolade i dag 🙂

Marcipan cookies med mælkechokolade
9 stk

65 g smør, blødt
50 g sukker
40 g havregryn
35 g mel
70 g marcipan, revet

60 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
Hakkede mandler, usaltede pistacier, kakaonibs, frysetørrede bær og rosenblade til pynt

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og form dem til 9 runde kugler. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og sørg for, at der er god afstand. Tryk dejkuglerne lidt flade. Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. De bliver sprøde, når de køles af.
Smelt mælkechokoladen og pynt de sprøde cookies med den samt valgfri knas (mine forslag ses ovenfor)

marcipan-cookies2

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Gulerodskage med lime hvid chokolade cream cheese frosting
Next Post: Små stunder med stor livsnydelse »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mette / Bøgernes Univers skriver

    14. september 2016 kl. 12:21

    Hvor ser de lækre ud! Helt perfekte til en marcipangris, som mig 😀 Elsker alt med marcipan! <3

  2. Anne au Chocolat skriver

    14. september 2016 kl. 22:04

    Kære Mette,
    De er super lækre – og lavet på under en halv time inkl. bagning. Dem må du lave snarest 🙂

  3. Vanessa skriver

    6. november 2016 kl. 11:25

    Ville chokoladestykker i selve dejen gå? ELSKER chokolade nemlig.

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2016 kl. 16:06

    Kære Vanessa,
    Det tror jeg ville være fabelagtigt!

  5. Helle skriver

    31. maj 2017 kl. 10:10

    Hvordan tror du det smager hvis jeg dypper dem i hvid chokolade istedet? For sødt? 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    1. juni 2017 kl. 08:10

    Kære Helle,
    Det tror jeg snildt, at du kan gøre 🙂

  7. Helle skriver

    22. august 2018 kl. 20:02

    hmmmm mon ikke de ville være gode med chokoladestykker i og så med marcipan fra odense med smag? Jeg har vist en med skovbær.
    Hver dag er chokoladedag. En stor knap dulcey i min cafe latte hver morgen er den bedste måde at vågne på 😉
    Bliv endelig ved med at opfinde lækre opskrifter til os “bageafhængige”.
    knus fra Helle

Trackbacks

  1. Šokolaadi- ja martsipaniküpsised | Cook the day away! siger:
    9. oktober 2016 kl. 17:17

    […] Ideed siit ja siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

At have søde gæster til kage, kaffe og gode samt At have søde gæster til kage, kaffe og gode samtaler er noget af det allerbedste, jeg ved 🫶🏻
Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap