Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Marcipan cookies med mælkechokolade

13. september 2016 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

marcipan-cookies1

Jeg har lige fundet ud af, at det er International Chocolate Day i dag (er det ikke chokoladedag hver dag? <3), og det fejrer jeg med disse stjernesimple og fantastisk lækre cookies, som er sprøde udenpå og perfekt bløde indeni. De byder på den fineste smag af marcipan og kan sagtens spises, som de er. De blev dog i dagens anledning pyntet med smeltet mælkechokolade og dejlig knas.

Spis lige lidt ekstra chokolade i dag 🙂

Marcipan cookies med mælkechokolade
9 stk

65 g smør, blødt
50 g sukker
40 g havregryn
35 g mel
70 g marcipan, revet

60 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
Hakkede mandler, usaltede pistacier, kakaonibs, frysetørrede bær og rosenblade til pynt

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og form dem til 9 runde kugler. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og sørg for, at der er god afstand. Tryk dejkuglerne lidt flade. Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. De bliver sprøde, når de køles af.
Smelt mælkechokoladen og pynt de sprøde cookies med den samt valgfri knas (mine forslag ses ovenfor)

marcipan-cookies2

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Gulerodskage med lime hvid chokolade cream cheese frosting
Next Post: Små stunder med stor livsnydelse »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mette / Bøgernes Univers skriver

    14. september 2016 kl. 12:21

    Hvor ser de lækre ud! Helt perfekte til en marcipangris, som mig 😀 Elsker alt med marcipan! <3

  2. Anne au Chocolat skriver

    14. september 2016 kl. 22:04

    Kære Mette,
    De er super lækre – og lavet på under en halv time inkl. bagning. Dem må du lave snarest 🙂

  3. Vanessa skriver

    6. november 2016 kl. 11:25

    Ville chokoladestykker i selve dejen gå? ELSKER chokolade nemlig.

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2016 kl. 16:06

    Kære Vanessa,
    Det tror jeg ville være fabelagtigt!

  5. Helle skriver

    31. maj 2017 kl. 10:10

    Hvordan tror du det smager hvis jeg dypper dem i hvid chokolade istedet? For sødt? 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    1. juni 2017 kl. 08:10

    Kære Helle,
    Det tror jeg snildt, at du kan gøre 🙂

  7. Helle skriver

    22. august 2018 kl. 20:02

    hmmmm mon ikke de ville være gode med chokoladestykker i og så med marcipan fra odense med smag? Jeg har vist en med skovbær.
    Hver dag er chokoladedag. En stor knap dulcey i min cafe latte hver morgen er den bedste måde at vågne på 😉
    Bliv endelig ved med at opfinde lækre opskrifter til os “bageafhængige”.
    knus fra Helle

Trackbacks

  1. Šokolaadi- ja martsipaniküpsised | Cook the day away! siger:
    9. oktober 2016 kl. 17:17

    […] Ideed siit ja siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap