E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Æblesyltetøj med vanilje lavet med syltesukker fra Dansukker

11. september 2020 af Anne au Chocolat 1 kommentar

I SAMARBEJDE MED DANSUKKER 

Efteråret har meldt sin ankomst, og noget af det jeg elsker allermest ved denne tid er de sprøde, søde og saftige danske æbler. Vi spiser generelt mange æbler herhjemme alle fire – og det kan nok ganges med tre om efteråret. Til opskriften her har jeg brugt Discovery æbler, som jeg var så heldig at få en god portion af. Fra en have i nærheden ♥ Discovery æbler og Ingrid Marie æbler er favoritterne!

Endnu en gang har jeg haft fat i Dansukkers geniale syltesukker til dette lækre, aromatiske Discovery æblesyltetøj med den fineste smag af vanilje og ditto prikker. Så simpelt og lynhurtigt at sylte med syltesukkeret, der tilmed kvitterer med en fantastisk konsistens pga. syltesukkerets indhold af pektin, som er fremstillet af frugt.

Jeg nyder det vaniljeprikkede æblesyltetøj på min havregrød om morgenen. Emil og jeg er også vilde med at komme æblesyltetøj på vores ostemad til morgenmad eller eftermiddagssnack. Selvfølgelig på det hjemmebagte rugbrød. Fabelagtigt kombination, som de andre to også er ret begejstrede for:)

Æblesyltetøj med vanilje
1 glas

300 g æbler, uden skræl og kernehus
Saften af 1 citron
1/2 vaniljestang
125 g syltesukker fra Dansukker

Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med citronsaft. Bring i kog og lad det simre under låg i 8-10 minutter, til æblerne er godt møre. Rør af og til. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Brug en kniv til at blande vaniljekornene med lidt af syltesukkeret, inden det kommer i gryden sammen med resten af syltesukkeret og vaniljestangen. Lad det småkoge i 5-7 minutter under låg. Rør undervejs og skum eventuelt af. Hæld på et skoldet, rengjort syltetøjsglas. Luk låget og opbevar glasset i køleskabet.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Min favorit mad til morgenmad
Next Post: Lækre bagels på Depanneur »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tina skriver

    22. oktober 2020 kl. 22:01

    Sikke en flot farve det har 🙂 Det ser bare lækkert ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap