E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Æblesyltetøj med vanilje lavet med syltesukker fra Dansukker

11. september 2020 af Anne au Chocolat 1 kommentar

I SAMARBEJDE MED DANSUKKER 

Efteråret har meldt sin ankomst, og noget af det jeg elsker allermest ved denne tid er de sprøde, søde og saftige danske æbler. Vi spiser generelt mange æbler herhjemme alle fire – og det kan nok ganges med tre om efteråret. Til opskriften her har jeg brugt Discovery æbler, som jeg var så heldig at få en god portion af. Fra en have i nærheden ♥ Discovery æbler og Ingrid Marie æbler er favoritterne!

Endnu en gang har jeg haft fat i Dansukkers geniale syltesukker til dette lækre, aromatiske Discovery æblesyltetøj med den fineste smag af vanilje og ditto prikker. Så simpelt og lynhurtigt at sylte med syltesukkeret, der tilmed kvitterer med en fantastisk konsistens pga. syltesukkerets indhold af pektin, som er fremstillet af frugt.

Jeg nyder det vaniljeprikkede æblesyltetøj på min havregrød om morgenen. Emil og jeg er også vilde med at komme æblesyltetøj på vores ostemad til morgenmad eller eftermiddagssnack. Selvfølgelig på det hjemmebagte rugbrød. Fabelagtigt kombination, som de andre to også er ret begejstrede for:)

Æblesyltetøj med vanilje
1 glas

300 g æbler, uden skræl og kernehus
Saften af 1 citron
1/2 vaniljestang
125 g syltesukker fra Dansukker

Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med citronsaft. Bring i kog og lad det simre under låg i 8-10 minutter, til æblerne er godt møre. Rør af og til. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Brug en kniv til at blande vaniljekornene med lidt af syltesukkeret, inden det kommer i gryden sammen med resten af syltesukkeret og vaniljestangen. Lad det småkoge i 5-7 minutter under låg. Rør undervejs og skum eventuelt af. Hæld på et skoldet, rengjort syltetøjsglas. Luk låget og opbevar glasset i køleskabet.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Min favorit mad til morgenmad
Next Post: Lækre bagels på Depanneur »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tina skriver

    22. oktober 2020 kl. 22:01

    Sikke en flot farve det har 🙂 Det ser bare lækkert ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

At have søde gæster til kage, kaffe og gode samt At have søde gæster til kage, kaffe og gode samtaler er noget af det allerbedste, jeg ved 🫶🏻
Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap