E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Små kager med Dulcey, pistacier og rabarber

24. juni 2013 af Anne au Chocolat 16 kommentarer

rabarberkage

Dulcey. Den blonde chokolade fra Valrhona som smelter på tungen og smager af karamel og smørbagte letsaltede kiks. Her fint forenet med en pund-til-pund-dej i reduceret form, usaltede pistacier og en rabarberstængel. En lille sommerlig kage perfekt til kaffen efter en skøn middag eller bare som en hapser, når som helst.
Jeg kom hjem fra en uge i Brasiliens kakaoland i går, som har været eventyrlig uden sidestykke. Det bliver en sand fornøjelse at fortælle jer meget mere om turen til AMMA Chocolates plantage og chokoladefabrik her på bloggen, når jeg lige har fordøjet oplevelserne i et par dage! Chokoladebloggen fyldte i øvrigt 4 år i går. Tiden flyver afsted, når man har det sjovt 🙂

rabarberkage1
12 små Dulcey kager

70 g smør, blødt
70 g sukker
1 æg
70 g mel
20 g usaltede pistacier, hakket
40 g Dulcey blond chokolade, hakket
1 stængel (vin)rabarber, skåret i skiver à 2-3 mm

Pisk smør og sukker lyst og luftigt i en skål. Tilsæt først ægget og derefter mel. Vend tilsidst pistacier, den blonde chokolade og rabarberne i dejen. Hæld dejen i små forme smurt med smør eller som her små silikone forme. Bag dem i ca. 10 minutter ved 190 grader varmluft og vend dem ud, når de er bagt.

rabarberkage2

HAPS!

rabarberkage3

Skrevet i: Kager Tags: blond chokolade, chokolade, Dulcey, kager, rabarber, små kager, sommer, valrhona

Previous Post: « Crunchy Granola à la Anne au Chocolat
Next Post: Pebermyntekugler med kokos og guldstøv »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. LMH skriver

    24. juni 2013 kl. 08:26

    Tillykke med bloggen!

  2. Dorte Daugaard skriver

    24. juni 2013 kl. 11:23

    Mand, hvor ser de gode ud! Jeg ville fluks prøve dem, hvis ikke det var for, at min ovn har været i stykker i flere måneder nu (og vi har ikke råd til en ny pt) 🙁
    Jeg siger dig, det er svært at undvære en ovn – og at få tilfredsstillet sine bage-cravings 🙂
    Jeg glæder mig til at læse mere om turen.

    Og mange gange tillykke med bloggen!! Jeg er så glad for at følge dem – selvom du piner mig rigeligt ind i mellem med billederne af alle de lækkerier 🙂
    TAK for den og for dit arbejde med den!

  3. Laura skriver

    24. juni 2013 kl. 13:48

    Hvor ser de bare ultra lækre ud, Anne! Mums jeg kunne godt spise sådan er par stykker lige nu 🙂

  4. Kejm skriver

    26. juni 2013 kl. 05:34

    awesome muffins!

  5. Sonja {Dagmars Kitchen} skriver

    26. juni 2013 kl. 09:32

    ÅH!!! De ser helt vidunderligt goda ut. Precis min smak och jag vill provbaka direkt!

  6. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2013 kl. 15:18

    Tak søde brormand 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2013 kl. 15:19

    Kære Dorte

    Tusind tak for en super sød hilsen. Jeg bliver så glad, hver gang jeg læser sådanne kommentarer 🙂

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2013 kl. 15:19

    Kære Laura
    Det kan jeg også godt 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2013 kl. 15:19

    Dear Kejm

    Thanks 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2013 kl. 15:20

    Kære Sonja

    De smagte også vildt godt 🙂

    Kh Anne

  11. Kalorie Kaos skriver

    27. juni 2013 kl. 16:54

    De her kager kan simpelthen ikke beskrives med ord! Mums hvor var de lækre 🙂

    Hilsen Kalorie Kaos.

    http://kaloriekaos.blogspot.dk/ – tjek den hvis du har tid og lyst 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    28. juni 2013 kl. 08:51

    Kære Kalorie Kaos
    Det glæder mig at høre! 🙂

    Kh Anne

  13. Maria Nielsen skriver

    2. juli 2013 kl. 20:39

    Kære Anne

    Tak for skønne opskrifter. Vil blot lige høre, om du vil anbefale at bage kagerne samme dag, som de skal serveres – eller om de er lige så lækre dagen efter?

    Mange hilsner
    Maria

  14. Anne au Chocolat skriver

    3. juli 2013 kl. 08:10

    Kære Maria
    Tak for en sød kommentar. Du kan godt bage disse dagen før. Ellers put dem i fryseren. De tager ikke mange øjeblikke at tø op 🙂

    Kh Anne

  15. Tanja Maria skriver

    7. juli 2013 kl. 17:30

    Uhh Anne, jeg har netop bagt de små søde kager! Er ret spændt!
    Og det bliver også mit første møde med Dulcey chokoladen – kan slet ikke vente på at kagerne køler af!

    4 år – det er helt vildt! Glæder mig til at følge med i endnu et år! Dine indlæg og opskrifter er simpelthen skønne!

    Kh,
    Tanja

  16. Anne au Chocolat skriver

    7. juli 2013 kl. 19:00

    Kære Tanja
    Hvordan blev de så? 🙂

    Mange tak for alle dine søde ord og hilsner.

    Kram Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap