Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Små kager med Dulcey, pistacier og rabarber

24. juni 2013 af Anne au Chocolat

rabarberkage

Dulcey. Den blonde chokolade fra Valrhona som smelter på tungen og smager af karamel og smørbagte letsaltede kiks. Her fint forenet med en pund-til-pund-dej i reduceret form, usaltede pistacier og en rabarberstængel. En lille sommerlig kage perfekt til kaffen efter en skøn middag eller bare som en hapser, når som helst.
Jeg kom hjem fra en uge i Brasiliens kakaoland i går, som har været eventyrlig uden sidestykke. Det bliver en sand fornøjelse at fortælle jer meget mere om turen til AMMA Chocolates plantage og chokoladefabrik her på bloggen, når jeg lige har fordøjet oplevelserne i et par dage! Chokoladebloggen fyldte i øvrigt 4 år i går. Tiden flyver afsted, når man har det sjovt 🙂

rabarberkage1
12 små Dulcey kager

70 g smør, blødt
70 g sukker
1 æg
70 g mel
20 g usaltede pistacier, hakket
40 g Dulcey blond chokolade, hakket
1 stængel (vin)rabarber, skåret i skiver à 2-3 mm

Pisk smør og sukker lyst og luftigt i en skål. Tilsæt først ægget og derefter mel. Vend tilsidst pistacier, den blonde chokolade og rabarberne i dejen. Hæld dejen i små forme smurt med smør eller som her små silikone forme. Bag dem i ca. 10 minutter ved 190 grader varmluft og vend dem ud, når de er bagt.

rabarberkage2

HAPS!

rabarberkage3

Skrevet i: Kager Tags: blond chokolade, chokolade, Dulcey, kager, rabarber, små kager, sommer, valrhona

Previous Post: « Crunchy Granola à la Anne au Chocolat
Next Post: Pebermyntekugler med kokos og guldstøv »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap