E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokolade hver dag

30. august 2011 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

Det er ingen hemmelig, at jeg spiser chokolade hver dag. Oftest vælger jeg den lette løsning på farten og spiser en carré fra Valrhona. Andre gange inkorporerer jeg chokoladen i et af mine måltider. Det gjorde jeg i dag til frokost. Jeg smurte en lækker skive rugbrød fra Meyers Bageri med fuldfed flødeost, ovenpå kom jeg skiver af syrligt, sprødt og rødt dansk æble og til sidst hakkede jeg en guanaja-carré og dryssede på toppen. Det var en chocolicious mad!
Hvad siger I? Spiser I også chokolade hver dag ? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: æble, flødeost, guanaja, Meyers Bageri, valrhona

Previous Post: « Ahornsirup med skyr, pære og chokolade
Next Post: Opskrift på Guldblommeboller »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Poul Petersen skriver

    30. august 2011 kl. 15:09

    Ja – det kan jeg ikke lade være med. Jeg prøver at variere typen og kun spise ca. 15-20 gram.

  2. Piskeriset skriver

    30. august 2011 kl. 15:36

    Nej, men jeg ville godt! Desværre er kalorier rigtig glade for mig og vil ikke forsvinde, så snart jeg har indtaget dem, så jeg skal passe på, hvad jeg spiser…

    I øvrigt ret funky mad, du har smurt – den er da lige til at blive i godt humør af 🙂

  3. Marie skriver

    30. august 2011 kl. 15:37

    Uhm! Jeg fik ofte æblemadder med i madpakken som lille – i stedet for chokolademadder – fordi min mor var sukkerforskrækket. De blev toppet med rosiner.

  4. Mette skriver

    30. august 2011 kl. 15:39

    Hmm… ja, det er vist ikke meget galt 😉 Om ikke andet, så et lille drys choko på min latte 🙂 Den ser rigtig lækker ud, din mad!

  5. Anne Dyrholm Stange skriver

    30. august 2011 kl. 16:35

    Næsten hver dag – bare et lille bitte stykke meget mørkt. Gerne sidst på eftermiddagen med en kop skoldhed te til.

    Vi spiser også madder med flødeost og æble, helst på rugbrød, næste gang prøver jeg med choko-drys, men må vist hellere holde det skjult for børnene!

    Hvorfor er det ikke på et partiprogram i denne søde valgtid?
    Chokolade – god chokolade – hver dag…

  6. Stine skriver

    30. august 2011 kl. 17:02

    Jeps eller i hvert fald næsten.. Men det kommer næppe som en overraskelse for nogen. Jeg har jo ligesom Du chokolade i min blogtitel 😉
    Det er ikke altid meget.. Det kan godt være et drys god kakao på min latte. Andre gange er det på brød eller som i dag i friskbagte cupcakes.. Mmmn
    Men et lillebitte stykke af Valrhonas manjari er mit yndlings chokoladefix!

  7. Randi Lauridsen skriver

    30. august 2011 kl. 17:16

    Ikke hver dag, jeg har samme lidelse som Piskeriset.
    Tidligere i mit liv spise jeg kun chokolade én gang – og det var hele tiden :-0
    Tog en kold tyrker, og spiser nu kun kvalitets chokolade og kun det mørke, og ikke så tit, som jeg gerne ville 🙂

  8. Julie skriver

    30. august 2011 kl. 18:00

    Ikke hver dag, men ku’ bestemt godt! Det er nu ikke fordi jeg forsøger at lade være, tror det handler om hvor vidt jeg er i nærheden af noget. Tænker dog på chokolade hver dag – det er helt sikkert!

  9. Gitte skriver

    30. august 2011 kl. 20:53

    Desværre ikke hver dag… Jeg holder meget af pastillerne fra Peter Beier, og da jeg boede i gåafstand fra en butikkerne fik jeg tit chokolade, nu kræver det en større indsats fra min side, og jeg gider ikke at spise Marabou, Mars-barer osv. Nu flytter vi snart igen og flytter tæt på Peter Beier – så skal der skrues op for chokoladeforbruget 🙂

  10. Anne skriver

    31. august 2011 kl. 18:07

    Hvor ser det godt ud – det må prøves!

    – Anne

  11. Anders Damm skriver

    31. august 2011 kl. 20:07

    Ikke chokolade hver dag, men jeg kompenserer med et glas rødvin:)

  12. Anne au Chocolat skriver

    3. september 2011 kl. 10:06

    Det lyder som om at I alle elsker chokolade! Det er det vigtigste, om man så spiser det hver eller hver anden dag 🙂

    Kh Anne

    Ps. @ Piske – godt at min mad fik dig til at smile 😉

  13. Bianca Legorreta skriver

    4. september 2011 kl. 01:05

    Jeg elsker konceptet “chokolade hver dag” 🙂 Jeg følger også selv den filosofi, og synes det er fantastisk. Det er dog ikke altid jeg kan holde det til en fornuftig mængde selvom jeg går meget op i sundhed 😉

  14. Anne au Chocolat skriver

    5. september 2011 kl. 10:47

    Kære Bianca – mådehold kan være svært af og til! 🙂

Trackbacks

  1. Chokolade hver dag siger:
    30. august 2011 kl. 15:34

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap