E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

The Coffee Collective fylder 3 år i dag!

15. februar 2011 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

(Billedet er lånt af baristamagazine.com)

Hip hip hurra! I dag har mikroristeriet og kaffebaren – og mit favorit hang out i København – The Coffee Collective 3 års fødselsdag! Det fejres med gratis espressoer hele dagen, og fra kl.17.00 kan man smage en ny kaffedrik fra verdens dyreste enkeltfarmskaffe Hacienda La Esmeralda. Desuden er der også smagsprøver på en kaffeøl – Mikkeller Beer Hop Breakfast –  i samarbejde med Mikkeller.

Jeg glæder mig til at være en del af festlighederne og regner med at komme i løbet af eftermiddagen 🙂

Kom og vær med til at fejre det dejlige collective, drik en lækker kaffe og sig hip hip hurra!

The Coffee Collective
Jægersborggade 10
2200 København N

Skrevet i: Uncategorized Tags: The Coffee Collective

Previous Post: « Valrhona’s lækre årgangschokolader
Next Post: Den bedste brunsviger »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anders skriver

    15. februar 2011 kl. 13:04

    Fedt og tillykke til dem – og kan de så tage at åbne en biks i AA!

  2. cafezinho skriver

    15. februar 2011 kl. 23:15

    Hej Anne

    Tillykke! Det er rart med nogen der laver god kaffe! Og ja, en fødselsdag skal fejres med fantastisk espresso!

    Mvh.
    Rune
    Kaffeblogger

  3. Anne au Chocolat skriver

    16. februar 2011 kl. 10:55

    Kære Anders og Rune,
    Det var en super hyggelig fødselsdag med lækker espresso (og cappuccino) og det kolde kaffedrik fra Hacienda La Esmeralda var skøn og mindede mig om sommer og sol! 🙂

  4. linda skriver

    16. februar 2011 kl. 12:48

    æv, jeg glemte det helt. forsinket tillykke til danmarks bedste kaffebar!

  5. Anne au Chocolat skriver

    16. februar 2011 kl. 15:40

    Linda – håber vi ses på Danmarks bedste kaffebar en anden god gang 🙂

Trackbacks

  1. The Coffee Collective fylder 3 år i dag! siger:
    15. februar 2011 kl. 10:45

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap