Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Favorit opskrifter med is og min ismaskine

7. juni 2018 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Du danske sommer, jeg elsker dig! Og hvor er jeg glad for, at min ismaskine kan trylle de mest cremede og kølige is frem her i varmen. Med mindre at man laver parfait-is opskrifter, bliver hjemmelavet is først en rigtig lækker smagsoplevelse, når man laver den i en god ismaskine. Sådan er det bare ♥

Min ismaskine er en MUSSO MINI 4080 ISMASKINE, som jeg har haft i 12 år. Den er uden tvivl min bedste investering til dato, og den kører alle is silkebløde og cremede, så de kan serveres direkte fra maskinen, hvis man har lyst. Jeg vil lige tippe jer om, at den er på tilbud for tiden og kan købes her (reklamelink).

I kan finde alle mine isopskrifter her, men jeg fremhæver her nogle af mine helt særlige favoritter:

♥ Hasselnødde praliné is er kræs for hasselnøddeis-elskere. Hasselnøddepralinéen forærer isen en intens og sødmefuld smag af hasselnødder, hvis noter leder tankerne hen på luksus blød nougat på den let karamelliserede måde. Så skønt!

♥ Frozen yogurt bær ispinde med chokolade og granola er noget så fristende og fyldt med græsk yoghurt, vanilje, hindbær, blåbær og citron samt et dyp af mørk chokolade og et drys knasende sprød hjemmelavet granola.

♥ Chokoladeis med hindbærcoulis er en særligt vanedannende lækker is. Chokoladeintens, cremet og med et frisk og syrligt modspil fra hindbærcoulisen.

♥ Havtorn-is sandwich byder på en fløjlsblød, forfriskende, sødmefuld og farvefin havtorn-is samt knasende sprøde og søde smørbagte mørdejsbunde med det perfekte snert af salt. Himmelsk!

♥ Chokolade cookie sandwich med hindbæris er fabelagtigt lækre. Knasende sprøde chokolade cookies lagt sammen med en silkeblød og frisk hindbæris. Og så et dyp i mørk chokolade.

♥ Mangoispinde dyppet i Dulcey chokolade er en cremet, aromatisk, sødmefuld smagsoplevelse med en karamelliseret tvist fra den blonde Dulcey chokolade.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Hyldeblomst moussekage med hvid chokolade og rabarber
Next Post: Kom til Copenhagen Food event: Hjemme hos Maja Vase og Anne Au Chocolat »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maiken skriver

    7. juni 2018 kl. 21:35

    Hej Anne 🙂 Det ser virkelig lækkert ud og man får jo helt lyst til at lave en masse is og bare spise løs 🙂 Linkene til ismaskinen virker ikke, heller ikke hvis jeg søger efter firmaet :-/
    God torsdag aften 🙂
    Kh Maiken

  2. Anne au Chocolat skriver

    8. juni 2018 kl. 11:33

    Kære Maiken,
    Linket skulle gerne virke nu 🙂
    Kh Anne

  3. Hanne L skriver

    16. marts 2019 kl. 12:12

    OMG hvor ser det lækkert ud! De er også bare smukke at se på, men smager sikkert bedre end de ser ud 😉 De ryger på listen nu, det er helt sikkert 😛

  4. Malene skriver

    24. oktober 2019 kl. 22:50

    Har lige købt en ismaskine og ser frem til at prøve den med dine opskrifter. Tak for det 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    25. oktober 2019 kl. 09:43

    Kære Malene,
    Det lyder vel nok dejligt 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap