Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Favorit opskrifter med is og min ismaskine

7. juni 2018 af Anne au Chocolat

Du danske sommer, jeg elsker dig! Og hvor er jeg glad for, at min ismaskine kan trylle de mest cremede og kølige is frem her i varmen. Med mindre at man laver parfait-is opskrifter, bliver hjemmelavet is først en rigtig lækker smagsoplevelse, når man laver den i en god ismaskine. Sådan er det bare ♥

Min ismaskine er en MUSSO MINI 4080 ISMASKINE, som jeg har haft i 12 år. Den er uden tvivl min bedste investering til dato, og den kører alle is silkebløde og cremede, så de kan serveres direkte fra maskinen, hvis man har lyst. Jeg vil lige tippe jer om, at den er på tilbud for tiden og kan købes her (reklamelink).

I kan finde alle mine isopskrifter her, men jeg fremhæver her nogle af mine helt særlige favoritter:

♥ Hasselnødde praliné is er kræs for hasselnøddeis-elskere. Hasselnøddepralinéen forærer isen en intens og sødmefuld smag af hasselnødder, hvis noter leder tankerne hen på luksus blød nougat på den let karamelliserede måde. Så skønt!

♥ Frozen yogurt bær ispinde med chokolade og granola er noget så fristende og fyldt med græsk yoghurt, vanilje, hindbær, blåbær og citron samt et dyp af mørk chokolade og et drys knasende sprød hjemmelavet granola.

♥ Chokoladeis med hindbærcoulis er en særligt vanedannende lækker is. Chokoladeintens, cremet og med et frisk og syrligt modspil fra hindbærcoulisen.

♥ Havtorn-is sandwich byder på en fløjlsblød, forfriskende, sødmefuld og farvefin havtorn-is samt knasende sprøde og søde smørbagte mørdejsbunde med det perfekte snert af salt. Himmelsk!

♥ Chokolade cookie sandwich med hindbæris er fabelagtigt lækre. Knasende sprøde chokolade cookies lagt sammen med en silkeblød og frisk hindbæris. Og så et dyp i mørk chokolade.

♥ Mangoispinde dyppet i Dulcey chokolade er en cremet, aromatisk, sødmefuld smagsoplevelse med en karamelliseret tvist fra den blonde Dulcey chokolade.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Hyldeblomst moussekage med hvid chokolade og rabarber
Next Post: Kom til Copenhagen Food event: Hjemme hos Maja Vase og Anne Au Chocolat »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap