E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Drømmebanankage

24. august 2021 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Tag alt det svampede fra banankagen og top den med den velkendte karamellækre, snasket-sprøde topping fra drømmekagen.

Kagefryd.

Her kommer opskriften, du ikke vil gå glip af:)

 

Drømmebanankage

Banankage:
3 æg
140 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 nip salt
3 modne bananer (225 g)
30 ml piskefløde
80 g smør, smeltet og afkølet

Drømmekagetopping:
110 g kokosmel
½ dl piskefløde
80 g smør
150 g brun farin

Banankage
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk æg og sukker godt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og salt i. Mos bananerne godt i en skål og vend i dejen. Vend dernæst fløden i og til sidst det smeltede smør ad et par omgange.  Hæld dejen i en lille smurt sandkageform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i  35-40 minutter.

Lav toppingen imens. Kom kokosmel, brun farin, smør og piskefløde i en gryde og varm op til kogepunktet under omrøring. Lad det boble kort og tag af varmen.

Tag kagen ud og skru op for ovnen til 200 grader varmluft. Fordel topping på kagen og bag den færdig i 7-9 minutter.

Køl helt af, inden kagen nydes.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Et smut i flødebolleproduktionen
Next Post: Limemazarin med hasselnødder og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Majken skriver

    24. august 2021 kl. 22:32

    Den skal prøves😍 mon den kan fryses ned?

  2. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2021 kl. 13:23

    Kære Majken
    Ja det tror jeg godt 🙂 Men vi spiste den hele med det samme 😀

  3. Mie skriver

    31. august 2021 kl. 09:40

    Hvor mange personer vil du vurdere denne portion er til?
    Ser så lækker ud!

  4. Mette skriver

    1. september 2021 kl. 19:31

    Lyder lækkert! Hvad er målene på din sandkageform? Mvh. Mette

  5. Anne au Chocolat skriver

    5. september 2021 kl. 19:54

    Kære Mie,
    Tak! Den er til 8-10 personer, vil jeg skyde på 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    5. september 2021 kl. 20:02

    Tak Mette,
    Den er ca. 1,5 liter, og måler 8,5 cm x 22,5 cm i bunden
    Kh Anne

  7. Rikke skriver

    7. september 2021 kl. 14:45

    Hej Anne
    Endnu en fantastisk opskrift, ser det ud til. Tak 🙂 Kan man lave den dagen i forvejen? Eller er den bedst samme dag?
    Vh Rikke

  8. Anne au Chocolat skriver

    11. september 2021 kl. 20:49

    Kære Rikke,
    Mange tak! Jeg tænker, at den sagtens kan laves dagen før! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap