E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær

28. juni 2016 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denne store cookiekage tryllede jeg frem af en rest cookiedej, som trængte til at blive brugt. Den blev forkælet af mælkechokolade-topping samt kirsebær og frisk mynte. Et kæmpe hit! Da chokoladen satte sig, efter en tur på køl, smagte cookiekagen som de mælkechokolade-overtrukkede HobNobs fra supermarkedet. Bare 1000 gange bedre – knasendesprød og meget chokoladet!
Det er min dejlige veninde Maja, som har introduceret mig for cookiekagen som begreb, og jeg er vild med idéen <3

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær
4 personer

150 g cookiedej
60 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
10 g smør

Kirsebær og mynte til pynt

Tryk dejen flad til en stor cookie eller tryk den ud i en tærteform (20 cm i diameter) med løs bund. Bag den i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 10 minutter, til den er fint gylden. Lad den køle af.
Smelt mælkechokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved lav effekt (rør undervejs). Tilsæt smør og rør rundt, så det smelter med chokoladen. Fordel straks på den store cookie og pynt med kirsebær og mynte.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: cookie, cookie kage, jivara, kirsebær, mælkechokolade, valrhona

Previous Post: « Frangipane tærte med abrikoser og ribs
Next Post: Sådan kan du pynte din chokoladekage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. mie rohrberg Jørgensen skriver

    20. juli 2016 kl. 23:28

    Den kage er da seriøst noget af det lækreste og mest vidunderlige jeg har smagt. Den er virkelig mums og passer smukt til at snacke et stykke mens man læser en saftig sag som ebogen Direktørens sekretærer. Tusind, tusind tak for opskriften!

  2. Anne au Chocolat skriver

    21. juli 2016 kl. 14:05

    Kære Mie,
    Det glæder mig at høre 🙂
    Kh Anne

  3. Ulla Gulev skriver

    26. november 2016 kl. 15:25

    Har du en opskrift på cookie-dejen? Vh Ulla

  4. Anne au Chocolat skriver

    27. november 2016 kl. 19:56

    Kære Ulla,
    jeg linker til cookiedejen i indlægget 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Küpsiseid | Cook the day away! siger:
    2. juli 2016 kl. 20:56

    […] Idee siit. […]

  2. Торт-печенье с шоколадом, вишнями и мятой: пошаговый рецепт siger:
    30. juli 2016 kl. 18:55

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap