Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær

28. juni 2016 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denne store cookiekage tryllede jeg frem af en rest cookiedej, som trængte til at blive brugt. Den blev forkælet af mælkechokolade-topping samt kirsebær og frisk mynte. Et kæmpe hit! Da chokoladen satte sig, efter en tur på køl, smagte cookiekagen som de mælkechokolade-overtrukkede HobNobs fra supermarkedet. Bare 1000 gange bedre – knasendesprød og meget chokoladet!
Det er min dejlige veninde Maja, som har introduceret mig for cookiekagen som begreb, og jeg er vild med idéen <3

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær
4 personer

150 g cookiedej
60 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
10 g smør

Kirsebær og mynte til pynt

Tryk dejen flad til en stor cookie eller tryk den ud i en tærteform (20 cm i diameter) med løs bund. Bag den i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 10 minutter, til den er fint gylden. Lad den køle af.
Smelt mælkechokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved lav effekt (rør undervejs). Tilsæt smør og rør rundt, så det smelter med chokoladen. Fordel straks på den store cookie og pynt med kirsebær og mynte.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: cookie, cookie kage, jivara, kirsebær, mælkechokolade, valrhona

Previous Post: « Frangipane tærte med abrikoser og ribs
Next Post: Sådan kan du pynte din chokoladekage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. mie rohrberg Jørgensen skriver

    20. juli 2016 kl. 23:28

    Den kage er da seriøst noget af det lækreste og mest vidunderlige jeg har smagt. Den er virkelig mums og passer smukt til at snacke et stykke mens man læser en saftig sag som ebogen Direktørens sekretærer. Tusind, tusind tak for opskriften!

  2. Anne au Chocolat skriver

    21. juli 2016 kl. 14:05

    Kære Mie,
    Det glæder mig at høre 🙂
    Kh Anne

  3. Ulla Gulev skriver

    26. november 2016 kl. 15:25

    Har du en opskrift på cookie-dejen? Vh Ulla

  4. Anne au Chocolat skriver

    27. november 2016 kl. 19:56

    Kære Ulla,
    jeg linker til cookiedejen i indlægget 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Küpsiseid | Cook the day away! siger:
    2. juli 2016 kl. 20:56

    […] Idee siit. […]

  2. Торт-печенье с шоколадом, вишнями и мятой: пошаговый рецепт siger:
    30. juli 2016 kl. 18:55

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap