Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær

28. juni 2016 af Anne au Chocolat

Processed with VSCOcam with f2 preset

Denne store cookiekage tryllede jeg frem af en rest cookiedej, som trængte til at blive brugt. Den blev forkælet af mælkechokolade-topping samt kirsebær og frisk mynte. Et kæmpe hit! Da chokoladen satte sig, efter en tur på køl, smagte cookiekagen som de mælkechokolade-overtrukkede HobNobs fra supermarkedet. Bare 1000 gange bedre – knasendesprød og meget chokoladet!
Det er min dejlige veninde Maja, som har introduceret mig for cookiekagen som begreb, og jeg er vild med idéen <3

Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær
4 personer

150 g cookiedej
60 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona
10 g smør

Kirsebær og mynte til pynt

Tryk dejen flad til en stor cookie eller tryk den ud i en tærteform (20 cm i diameter) med løs bund. Bag den i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 10 minutter, til den er fint gylden. Lad den køle af.
Smelt mælkechokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved lav effekt (rør undervejs). Tilsæt smør og rør rundt, så det smelter med chokoladen. Fordel straks på den store cookie og pynt med kirsebær og mynte.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links.

Skrevet i: Kager Tags: cookie, cookie kage, jivara, kirsebær, mælkechokolade, valrhona

Previous Post: « Frangipane tærte med abrikoser og ribs
Next Post: Sådan kan du pynte din chokoladekage »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap