E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Peanut butter cookies med Crushed Diamonds chokolade

27. september 2013 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

pbcookies

For to år siden var jeg ikke så begejstret for peanut butter, hvilket fremgår ret tydeligt i dette indlæg. Siden hen er jeg faktisk blevet ret pjattet med peanut butter, ofte smurt på ristet rugbrød, som jeg topper med bananskiver, kokos og kakaonibs. Jeg har én peanut butter favorit, og det er den økologiske fra Rømer. Her er den fint forenet i en opdateret udgave af mine peanut butter cookies med Crushed Diamonds chokoladen fra Chocolate and Love. Det er en behagelig og hyggelig mælkechokolade med knasende kakaonibs i.

peanutbuttercookies

Til ca. 20 cookies:

100 g smør, blødt
100 g brun farin
50 g sukker
1 æg
100 g peanut butter
100 g mel
100 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
200 g chokolade (jeg brugte Crushed Diamonds – mælk og mørk er begge gode i disse cookies)

Rør smør, brun farin og sukker godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør peanut butter i. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Slut af med at vende de to chokolader i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 12-14 minutter ved 190 grader varmluft – eller indtil fint gyldne, det kan variere alt efter ovnen.

peanutbuttercookies2

Skrevet i: Kager Tags: Chocolate and Love, chokolade, cookies, Crushed Diamonds, peanut butter, peanut butter cookies, peanutbutter

Previous Post: « Panama Panna Cotta med chokolade
Next Post: Æbletid og vanilleprikker »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Johanne skriver

    27. september 2013 kl. 19:59

    Åhrha jeg er også først begyndt at få øjnene op for glæden ved peanutbutter nu. Må prøve den fra Rømer som du foreslår. 😉 Jeg har også en småkageopskrift på min blog i dag. Det er bare sådan noget man har lyst til på en fredag. 😉

  2. nataliechristina skriver

    27. september 2013 kl. 20:20

    ååååh den chokolade er SÅÅÅÅ god! mmmmmmh

  3. Anne au Chocolat skriver

    29. september 2013 kl. 21:14

    Kære Johanne,
    Glæde dig til at prøve den 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    29. september 2013 kl. 21:14

    Kære Natalie Christina,

    Det er så hyggelig ja 🙂

    Kh Anne

  5. Carsten skriver

    4. oktober 2013 kl. 21:16

    Puuuuu jeg kom til at lave en dopel porsjon . Tror jeg bliver nodt til at løbe en tur . De er så gode ..

  6. Anne au Chocolat skriver

    6. oktober 2013 kl. 11:45

    Kære Carsten,
    Du er sød! Jeg håber snart at se dig igen 🙂
    Kh Anne

  7. Sophie skriver

    29. juni 2017 kl. 12:33

    Kære Anne

    Tror du de er fryseegnede?

    Tak for en inspirerende blog!

    Kh

  8. Anne au Chocolat skriver

    29. juni 2017 kl. 12:39

    Kære Sophie,
    Jeg har ikke prøvet at fryse bagte cookies, men du kan fryse dejen og så er det hurtigt lige at bage dem 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap