Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Banana pancakes and bacon (det skal siges på engelsk!)

31. juli 2013 af Anne au Chocolat 17 kommentarer

bacon1I sidste uge spiste jeg morgenmad på Kalaset i København med den søde Katherine. Hun er en meget inspirerende australier, mega madglad, uddannet kok og arbejder som tjener på noma.

Katherine huskede mig på den fine forening af pandekager og bacon på Kalaset. Hun bestilte nemlig bacon til sine tykke blåbærpandekager. Jeg valgte de buttede pandekager med hindbær og valnødder, som jeg er helt vild med. Til gengæld kom jeg i tanke om disse billeder, jeg tog en morgenstund i foråret og havde lyst til at minde jer om pancakes and bacon også. Det her er mine klassiske bananpandekager, som I har set mange gange efterhånden, serveret med bacon og lidt ahornsirup. Men man kunne også lave klassiske amerikanske pancakes… jeg er eksempelvis helt tosset med buttermilk pancakes og har lyst til at sætte tænderne i sådan en stak i skrivende stund. Det lyder lidt sjovere en kærnemælkspandekager, synes jeg 🙂

Spiser I nogensinde bacon til jeres pandekager?

bacon

 

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Spontane kokos-karamel-kager
Next Post: Vinderen af Iittala konkurrencen »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Malou Klidmoster skriver

    31. juli 2013 kl. 06:50

    Ja, da – der skal helst bacon, ahornsirup og koldt SMØR til pandekager. Jeg har endda lavet pandekager hvor det var bagt bacon ind i dem. Uhm , bacon 😛

  2. Mette skriver

    31. juli 2013 kl. 07:02

    Der står jeg af!

    Er ikke tosset med denne kombination af det søde og salte.

    Endelig tør jeg slet slet ikke foretage en kalorieberegning (og absolut ikke hvis sirup og smør også skal med).

    Det er simpelthen for meget godt på een gang, så vil jeg hellere fordele det lidt 🙂

  3. Lilli skriver

    31. juli 2013 kl. 20:34

    I ny og næ, men brunch pølser af god kvali går faktisk bedre til. Lidt sært, men prøv det engang.

  4. Anne au Chocolat skriver

    31. juli 2013 kl. 22:07

    Kære Malou,
    Jeg har aldrig prøvet det med SMØR – men har set det hos dig et par gange efterhånden, så må nok snart prøve det 🙂
    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    31. juli 2013 kl. 22:08

    Kære Mette
    Jeg kan godt følge dig et stykke hen ad vejen! I hvert fald det med at fordele det lidt 🙂
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    31. juli 2013 kl. 22:08

    Kære Lilli
    Det må prøves 🙂

    Kh Anne

  7. Mette skriver

    1. august 2013 kl. 09:43

    Ja, jeg ønsker hverken at være livsfornægtende, asketisk eller bare helt igennem kedelig, men sådan et madøre som jeg, er altså nødt til at passe lidt på også, at der ikke skal personlig løftekran til en dag 🙂

  8. Annika skriver

    1. august 2013 kl. 15:43

    Uhmmm… når jeg igen skal til at være aktiv i køkkenet til efteråret skal det klart laves.
    Det søde og salte er så godt sammen, og hvorfor ikke også I den blanding?

  9. Bookworm skriver

    1. august 2013 kl. 16:39

    Jeg elsker bare Kalasets pandekager – især dem med hindbær og valnødder som du også omtaler. Jeg overvejer meget at prøve deres banan/chokolade-pandekager med bacon næste gang … ej, nu bliver jeg sulten!

  10. Anne au Chocolat skriver

    1. august 2013 kl. 20:33

    Kære Mette
    Du er sød! Vi skal snart spise noget lækkert sammen synes jeg – og så kan vi gå en tur bagefter 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    1. august 2013 kl. 20:33

    Kære Annika
    Det lyder som en rigtig god idé 🙂
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    1. august 2013 kl. 20:34

    Kære Bookworm
    God idé! Selvom jeg ikke er helt sikker på kombinationen af chokolade og bacon. Dem med blåbær er måske bedre? 🙂 Kh Anne

  13. Charlotte Christensen skriver

    2. august 2013 kl. 06:18

    Vi prøvede på et tidspunkt at lave en opskrift fra Epic Mealtime – et mildest talt overdrevet show, men must see hvis man elsker bacon. De havde lavet baconpancakes and whiskysyrup. Desværre var pandekagerne for salte, men til gengæld var den bourbonsirup vi fik lavet fantastisk god

  14. Maria skriver

    6. august 2013 kl. 09:57

    Lidt forsinket vil jeg gerne give mit besyv med. Jeg er nemlig vokset op i USA, og selvfølgelig skal der bacon til pancakes og absolut også ahornsirup. Jeg kan sagtens spise dem uden, men det er bare ikke helt så godt. :-;

  15. Anne au Chocolat skriver

    6. august 2013 kl. 17:12

    Kære Maria
    Det er godt at høre 😉
    HAPS!
    Kh Anne

  16. Alex skriver

    4. oktober 2013 kl. 09:42

    Der findes jo bare heller ikke noget bedre end “med bacon” til 😉

  17. Anne au Chocolat skriver

    6. oktober 2013 kl. 11:54

    Kære Alex,
    Hahah det kan der være noget om 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap