E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Buttede blåbærpandekager

4. september 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

pancakes

Regnfuld søndag, hygge indendørs med Disney og blåbærpandekager. Rimelig perfekt hvis jeg selv skal sige det. Kaj er også ellevild med konceptet, selvom det nok ikke varer længe før, han vil ud og hoppe i vandpytter.

Disse blåbærpandekager er ideel søndagsmorgenmad. De er lavet på nul komma fem og smager virkelig vidunderligt. Kaj guffede 5 stks og var slet ikke til at stoppe igen. Opskriften giver 20-25 buttede små pandekager, og man kan snildt gange med 2, hvis man skal underholde et helt brunchselskab.

Saltkaramellen fra forleden er i øvrigt en helt genial topping til disse blåbærfyldte pandekager <3

Blåbærpandekager
25 stk

150 g mel
2 tsk bagepulver
2 spsk sukker
2 dl mælk
1 æg
Et par håndfulde blåbær
Smør til stegning

Bland mel, bagepulver og sukker i en skål. Pisk mælk og æg sammen i en anden skål. Bland indholdet af de to skåle og pisk godt, så konsistensen bliver homogen. Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande. Drys blåbær på pandekagerne, lige inden de vendes på panden.

pancakes1

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Fredagskage – Bananmuffins med saltkaramel
Next Post: Efterårskage: Æblekanelkage med mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lotte L. skriver

    9. april 2020 kl. 21:56

    Tusind tak for en nem og billig måde at få en dejlig dessert. Jeg undlod blåbær og tilsatte sukkeret til dejen. De tog ingen tid at lave, smagte skønt og var tilpas søde.

Trackbacks

  1. Perfekte blåbærmuffins | Signes Mad siger:
    8. september 2016 kl. 10:07

    […] er der to opskrifter der skal fremhæves; pandekager og muffins! Pandekagerne kan du hoppe over til Anne og finde en perfekt opskrift på. Og den perfekte opskrift på blåbærmuffins – den kan du finde […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap