E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

En uundværlig del af køkkenet sidder i loftet

2. maj 2021 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

I samarbejde med Thermex

Så blev det maj, og det er nu to måneder siden, at vores køkken endelig blev helt færdigt. Stadig yndlingsrummet, kan I tro:)

I husets oprindelige køkken var der overskabe over kogepladen. Faktisk på hele væggen hen i køkkenet. Det ville vi gerne slippe for at skabe mere lys og luft i køkkenet. Husets hjerte ♥
Over kogepladen sad emhætten i skabet, og vi skulle derfor i gang med at undersøge mulighederne. Da hullet til udsugningen var placeret i loftet, måtte vi finde på en løsning i loftet for at undgå at lave for meget om, når nu vi fravalgte overskabene.

Valget faldt på dette Metz Maxi II Strip loftintegrerede emfang fra Thermex, og vi er så tilfredse og glade for det. Det er støjsvagt, ekstremt effektivt og forsvinder på samme tid nærmest i rummet, når det sidder der i loftet. En ret anonym men uundværlig del af køkkenet. Og så har det som noget helt nyt Voicelink, så man kan tale til og styre emfanget direkte via Google Home app’en. Det er da bare smart. Men der følger også en fin lille rund fjernbetjening med.

Det er virkelig den største glæde at lave mad og søde sager i vores køkken!

 

 

Skrevet i: Køkkenet

Previous Post: « Hverdagslykke med hjemmebagt rugbrød – og noget om madpakker
Next Post: Et døgn på Falsled Kro med dejlige venner »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. anna skriver

    2. maj 2021 kl. 16:52

    Shit, hvor er det smart!

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. maj 2021 kl. 21:24

    Kære Anna,
    Ja det er det nemlig 🙂

  3. Olivia skriver

    25. maj 2021 kl. 18:57

    Wauw, meget smuk! Det ser godt ud 😍 Det er en helt fantastisk blog Anne. Så meget nyttige oplysninger.

  4. Marc skriver

    3. juli 2021 kl. 12:05

    Den er ret fed også med det lys der er bygget i. Men er godt nok blevet fan af den emhætte der sidder direkte i kogepladen, så når dampen slet ikke at stige op og man kan have netop det lys over pladen som man ønsker. Det er altså også en fed måde at gøre det på.

  5. Anne au Chocolat skriver

    2. august 2021 kl. 13:50

    Det er også meget smart! Bestemt også noget jeg kunne have overvejet, hvis vi ikke havde udsuget placeret i loftet i forvejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap