E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Hverdagslykke med hjemmebagt rugbrød – og noget om madpakker

12. april 2021 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

God mandag morgen og ny uge. Kaj har 14 børnehavedage tilbage, inden han starter i Mini-SFO. Hvis vi havde fulgt hans årgang ’14, så skulle han have været startet i skole i sommer, men da han er julebarn, fik han lov til at blive et år mere i børnehaven. Det har vi alle været glade for – særligt Emil som nåede at have et år i børnehaven med sin storebror. På hver deres stue godt nok, men stadig.

Når Kaj starter i Mini-SFO, starter min smøre-madpakke-tilværelse også. Det er jeg lidt spændt på for at sige det mildt. Børnene har altid fået mad serveret i vuggestuen og børnehaven. Vi har fået at vide, at simple madpakker med “ikke for gastronomisk” mad er vejen frem. Det skal ikke være besværligt for børnene at pakke en masse små pakker op. Rugbrødsklapsammen’er er heldigvis et hit herhjemme, så længe det er på det hjemmebagte surdejsrugbrød. Det bager jeg hver eller hver anden uge, alt efter hvor meget rugbrød vi lige spiser. Find den stjernesimple opskrift lige her!

Har I nogle gode tips og tricks til simple, velsmagende madpakker til skolebørn?

Skrevet i: Brød og boller

Previous Post: « Lynhurtig og uimodståelig lækker Chokolade spread
Next Post: En uundværlig del af køkkenet sidder i loftet »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ida skriver

    12. april 2021 kl. 19:32

    Vi prøvede alt mulig spændende til at starte med – rester fra aftensmad, pitabrød etc. Men det blev ikke rigtig spist.
    Nu får han 3 klappere med kødpølse og figenpålæg, og en masse grønt (æble, tomater, sukkererter og agurk). Nogle gange en müslibar, frugtstang, smoothie eller andet lækkert.
    Og så kan vi bestille EAT i skole, så hvis menuen står på noget lækkert bestiller vi det til ham.
    Så for os har enkelt været bedst😊

  2. Mie skriver

    12. april 2021 kl. 20:13

    Mine vil helst bare have det samme med. Trygt og godt. Og vi måtte ikke lave for store madpakker, da der ikke var plads i skolens køleskab til det,dvs ingen stor bøtte med pastasalat osv.. Så det blev bare rugbrød/bolle

  3. Anne au Chocolat skriver

    29. april 2021 kl. 08:09

    Kære Mie,
    God pointer! Tak for dem 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    29. april 2021 kl. 08:12

    Kære Ida,
    Det lyder som noget, Kaj også gerne vil spise. Enkelt og godt!
    🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap