Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Super simpel bærtrifli

23. oktober 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

trifliDenne lækre bærtrifli er en variant af blommetriflien fra i mandags. En super simpel dessert med en syrlig og samtidig sødmefuld smag af bær samt knasende bagt hvid chokolade. Hvis I bytter det vaniljeprikkede flødeskum ud med (græsk) yoghurt og den bagte hvide chokolade med granola, ville I desuden pludselig have en vidunderlig morgenmad. Bærkompotten er også en fast del af Kajs havregrød flere morgener om ugen.

Jeg håber, at I har fået brugt noget af jeres efterårsferie i det søde køkken?

Ha’ en dejlig søndag!

Bærtrifli
4 personer

Bagt hvid chokolade:
100 g god hvid chokolade

Bærkompot:
300 g frosne blandede øko bær – I kan også bruge friske bær
120 g sukker

Vaniljeflødeskum:
4 dl piskefløde
Korn af 1 stang vanilje

Lidt friske hindbær

Bagt hvid chokolade:
Hak den hvide chokolade groft og kom den i et ildfast fad. Bag chokoladen ved 170 grader i ca. 20 minutter. Hold øje med den undervejs, så den ikke brænder på. Når den hvide chokolade køler af, bliver den knasende sprød.

Bærkompot:
Kom bær og sukker i en gryde og bring det i kog. Lad det koge i 2 minutter og køl det derefter af.

Vaniljeflødeskum:
Pisk fløde og vaniljekorn til en let skum. Pisk ikke for meget.

Samling:
Fordel bærkompot, vaniljeflødeskum, friske hindbær og hakket bagt hvid chokolade i lag i fire glas og server straks.

trifli-2

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Milk chocolate crème brûlée
Next Post: Bananpandekager med peanut butter og chokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap