Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

The ultimate carrot cake

10. februar 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


My new favorite carrot cake <3 

The ultimate carrot cake with lemon glaze
8-10 servings

Carrot cake:
2 eggs
1 deciliter (100 mililiter) sunflower oil
230 g sugar
70 g dark syrup
140 g plain flour
200 g carrots, grated
1 tsp baking powder
1,5 tsp powdered cinnamon
1,5 tsp powdered ginger
1/3 tsp salt

Glaze:
150 g icing sugar
Juice of 1 small lemon (approx)

Hasselnøddeflager og frysetørret hindbær til pynt

Carrot cake:
In a bowl mix together all the ingredients for the cake. Pour the carrot cake batter into a loaf tin lined with baking paper. Put the cake in the cold oven and turn on the heat. Bake for 1 hour at 180 degrees celsius. Use a toothpick to check for doneness. Cool down the cake and arrange it on a plate for serving. Mix the glaze of icing sugar and lemon juice and spread it on the cake. Sprinkle with hazelnut flakes and freeze-dried raspberries.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Den ultimative gulerodskage
Next Post: Bircher Müsli »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap