E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Snickers Cookies

6. maj 2013 af Anne au Chocolat 20 kommentarer

I efteråret bagte jeg disse små chokofrække cookies med Snickers, men de kom aldrig på bloggen. Det er en fejl, som jeg nu retter op på. Snickers er – som nævnt flere gange før, blandt andet her – min “guilty pleasure”, selvom jeg ikke bryder om udtrykket. Jeg er ellevild med kombinationen af karamel og saltede peanuts. I bagt form smelter det hele sammen til en endnu vildere herlighed. Det erfarede jeg med disse cookies.

Opskriften til 20 små cookies er: 

100 g smør, blødt
150 g lyst rørsukker
1 æg
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
2 Snickers, skåret i skiver

Rør smør og rørsukker godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Tryk en skive af Snickers ned i hver cookie. Bag i 10-12 minutter ved 180 grader varmluft.

Nyd! Og husk: Søde sager er sunde for sjælen 🙂

Skrevet i: Kager, Uncategorized Tags: chokolade, cookies, karamel, peanuts, snickers, snickers cookie

Previous Post: « Da chokoladepigen mødte og smagte kakaofrugten for allerførste gang
Next Post: Jordbærkage med vanilleprikket creme med skyr og flødeskum samt karamelliserede græskarkerner »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Henriette Hall skriver

    6. maj 2013 kl. 15:23

    Det må prøves! Når jeg af og til også hopper i fælden i køen ved kassen, er det også snickers der falder ned i kurven.

  2. Dzejna skriver

    6. maj 2013 kl. 18:26

    Jeg tror ikke du er den eneste der elsker snickers. Jeg ELSKER dem, der er bare noget over kombinationen der er lige mig. Så derfor skal disse cookies laves snart 🙂

  3. Camilla skriver

    6. maj 2013 kl. 18:44

    Er helt vild med dit motto, det kunne jeg sagtens lever efter.

    Og må sige at dine cookies ser mums

  4. Marie - Cocina Fragrante skriver

    6. maj 2013 kl. 19:02

    Er så enig i, at søde sager er sundt for sjælen og disse her tror jeg kunne give selv den største synder en følelse af at have opnået evig frelse…Om ikke andet for et øjeblik eller to. NAM!

  5. Susann Romy skriver

    7. maj 2013 kl. 18:31

    Super sjov ide!
    Vi prøvede en gang at komme nogle toffifee i nogle brownies. Det endte med, at alt karamellen samlede sig i bunden og blev ret hårdt at tygge på. Dine cookies ser en del mere vellykket ud 😉

  6. Anne au Chocolat skriver

    8. maj 2013 kl. 07:18

    Kære Henriette
    Godt at jeg ikke er den eneste 🙂

    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    8. maj 2013 kl. 07:18

    Kære Dzejna
    Det glæder mig at høre 🙂
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    8. maj 2013 kl. 07:19

    Kære Camilla
    Tak for en dejlig kommentar 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    8. maj 2013 kl. 07:19

    Søde Marie
    Tusind tak for en dejlig kommentar 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    8. maj 2013 kl. 07:20

    Kære Susann
    Det lyder ellers som en god idé 🙂

    Kh Anne

  11. Katrine Anna skriver

    8. maj 2013 kl. 12:46

    Hej Anne 🙂 Lidt ude af kontekst, men har du en opskrift på en hyldeblomstmousse, eventuelt den der var til din kusines fødselsdag? 🙂

    Mvh. Katrine

  12. Anne au Chocolat skriver

    9. maj 2013 kl. 08:06

    Kære Katrine
    Nej desværre ikke, men det kan da være at jeg skal lave én 🙂

    Håber du har det godt.

    Kh Anne

  13. Katrine Anna skriver

    9. maj 2013 kl. 10:55

    Kære Anne!
    Det ville da være fantastisk hvis du kunne og har tid selvfølgelig! 🙂
    Jeg har det godt, håber også at du har det godt!

    Kh Katrine

  14. Christine skriver

    11. maj 2013 kl. 23:26

    Hej Anne
    Jeg vil forsøge at bage dem til min datters barnedåb, men kan de fryses ned, så jeg kan lave dem i god tid?

  15. Anne au Chocolat skriver

    12. maj 2013 kl. 08:18

    Kære Christine
    Det har jeg desværre ingen erfaring med, så kan ikke rådgive dig.
    Mit bud er dog nej.

    Kh Anne

  16. Jenny skriver

    13. maj 2013 kl. 18:58

    Alt med peanuts er også min guilty pleasure. Jeg bruger guilty, fordi jeg normalt ser mig selv som et “ikke-junk” menneske, det vil sige jeg lever ikke 100% sundt, men nå jeg skejer ud, så skal det være kvalitet, men hvordan forklare jeg så den pose m&m peanuts? 😉

  17. Anne au Chocolat skriver

    14. maj 2013 kl. 11:41

    Kære Jenny
    Jeg forstår dig SÅ godt 🙂
    kh Anne

  18. Christina skriver

    22. maj 2013 kl. 19:27

    Lækre cookies! Jeg bagte dem i eftermiddags, og sikke en succes. Jeg tilsatte en smule peanutbutter til dejen, hvilket jeg bestemt ikke tror gjorde nogen skade 🙂 Men skønne opskrifter du har herinde.

    kh. Christina

  19. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2013 kl. 06:11

    Kære Christina
    Det lyder lækkert 🙂

    Kh Anne

  20. Line skriver

    12. juni 2013 kl. 08:16

    Ej Anne – det var ikke pænt gjort her på et tidspunkt, hvor jeg meget godt kunne spise en af dine lækre kager:) Sikke en god idé med at putte Snickers på.
    Men lækre ser de i hvert fald ud – MUMS!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap