Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Banangranola med masser af knas

29. september 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar


I aftes mens drengene sov, og Christian spillede fodbold, lavede jeg denne knasende sprøde banangranola med kanel, kokos, mandler og græskarkerner. Og her til morgen satte jeg tænderne i den sammen med bæryoghurt, figner, hindbær og et dejligt sprødt efterårsæble. Knas knas knas og en god kop kaffe til. Sand morgenlykke <3

Denne hyggelige granola har den fineste lille smag af banan, og hele huset duftede også af banankage, mens granolaen bagte i ovnen. Kaj snackede med stor glæde en kæmpe håndfuld banangranola i morges, imens jeg lavede havregrød til ham.

Ha’ en dejlig fredag og ditto weekend <3

Ps. Nu er der tre gode ting at bruge overmodne bananer til: bananpandekager/vafler, banankage og banangranola.

Banangranola 

2 modne bananer
30 g ahornsirup
200 g havregryn
30 g kokosmel
1 nip salt
1/2 tsk kanel
70 g græskarkerner
70 g mandler, grofthakket

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Mos bananer grundigt i en stor skål og rør ahornsirup i. Bland de øvrige ingredienser i og rør godt rundt. Vend ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ca. 30 minutter. Rør 2-3 gange undervejs og hold øje med, at granolaen ikke bliver for mørk. Køl granolaen helt af. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder/glas.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Fem efterårslækre æbleopskrifter
Next Post: Butternut squash kage med hvid chokolade cream cheese topping »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Banaanimüsli | Cook the day away! siger:
    9. marts 2018 kl. 09:13

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap