E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Den rigtige Roskilde madklub

30. juni 2011 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

I aftes tog Simone og jeg som nævnt til 3 retters middag på campingspladsen på Roskilde lavet af Ad Hoc Madklubben. Det var en super hyggelig aften, hvor vi helt automatisk lærte en masse nye mennesker at kende, da alle de mange middagsgæster hver især havde vundet smagskonkurrencen samme dag, som havde givet dem adgang til middagen. Smart smart!

Imens vildsvinet blev skåret ud, fik vi serveret en dejlig rabarbersaft med geraniumblade (jernurt) og vodka. Den fik jeg dog ikke knipset et billede af.

Vi fik Ad Hoc armbånd til lejligheden (det er Simones brune arm :)).

De to middagsborde var dekorerede med Ad Hoc tags, som var enormt fine – og drengede!

Sådan så bordene ud – Mads var endnu en gang i action. Måske han serverede rabarberdrinks.

Disse søde sommerpiger sad Simone og jeg overfor. Dejligt dejligt selskab under hele middagen.

Johan serverede rødvinen og var i hopla hele aftenen…

.. det var Mads også!

Så blev forretten serveret. Kulmule på bund af perlebyg”otto”, syltet grønt og urter samt en dejligt knaldgrøn ærtemos.

Simone og jeg var yderst tilfredse med den saftige fisk og den let sprøde otto for ikke at tale om den bløde grønne mos. Haps!!!

Til hovedretten blev der serveret nye gulerødder og løg med timian.

På tallerkenen ses vildsvinet, rødderne, mosen, æblet, de nye kartofler, den saftige spidskål. Det var overdådigt godt!

Johan fik også noget at gnaske i, han var yderst glad og meget optaget af benet!Til dessert fik vi en dejligt syrligt sød rabarbertrifli, lavet med rabarberkompot, creme anglaise og makroner. Plain and simple – og jeg var vild med det!

Tusind tak til Ad Hoc drengene og de dejlige piger (I ved hvem, I er!) for at have givet os en smækkerlækker middagsoplevelse midt ude på marken.

Skrevet i: Uncategorized Tags: ad hoc madklubben, citronverbena, geranium, kulmule, nye kartofler, rabarbersaft, rabarbersaft med vodka, rabarbertrifli, Roskilde Festival, vildsvin

Previous Post: « Madklub på Roskilde
Next Post: Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Eva skriver

    30. juni 2011 kl. 12:04

    Hold da op et overdådigt festivalmåltid!

  2. Julie/Gane&Gaffel skriver

    30. juni 2011 kl. 12:28

    Hej Anne.
    Hvor ser det bare fantastisk ud. Ikke lige det man forbinder med Roskilde-mad 🙂
    Jeg sidder selv og tripper for at komme ud af døren og rykker ind på marken en gang i eftermiddag. Hvis jeg ser dig og kan genkende dig, så siger jeg da lige hej 🙂 Så kan jeg evt. få drøftet mine desværre fejlslagne råmarinerede rabarber. Æv.
    Ellers hav en rigtig dejlig festival!

  3. Anne au Chocolat skriver

    30. juni 2011 kl. 15:26

    Eva – du skulle jo være her!!!! Hils baby Finn 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    30. juni 2011 kl. 15:28

    Hej Julie, jeg satser på at vi finder hinanden. Kh Anne

  5. Johan Emil skriver

    19. juli 2011 kl. 16:18

    Tak for det fine indlæg Anne. Det er næsten ærgerligt, at du ikke fik noget med om den lækre efterdessert: smørstegt brie med timian og chornichoner!

    Sød/Tøs – God/Kok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap