Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Mere fra Din Baghave – små hindbærkager med marcipan

11. juli 2011 af Anne au Chocolat

Som tidligere nævnt kom årets første hindbær til Din Baghave i sidste uge. Jeg købte med stor glæde to bakker og brugte en stor del af bærrene til at bage små hindbærkager med marcipan til Din Baghaves side med opskrifter. Jeg spiste også en del af dem, præcis som de var.

Kombinationen af hindbærrenes syrlighed og sødmen fra marcipanen er ret perfekt i disse kager – og hvis man spiser en klat fuldfed creme fraiche til, løftes smagen til det himmelske. De kan med fordel nydes lune, men de smager også skønt i afkølet tilstand – og de er super saftige, så de bliver ikke kedelige og tørre de første par dage. Hvad man ikke ser på billederne i indlægget her er, at kagerne er spækket med de smukkeste røde bær, som leder tankerne hen i mod dyrebare ædelsten. I bliver nødt til at bage kagerne selv for at få det syn.

Til 6 kager skal I bruge

200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør, blødgjort
4 æg
150 g mel
200 g hindbær

I laver kagerne sådan

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør lidt ad gangen under stadig piskning. Pisk derefter æggene i lidt ad gangen. Vend så mel i og til allersidst hindbærrene.
Hæld hindbærdejen i smurte portionskageforme. Bag kagerne ved 180 graders varmluft i ca. 30 minutter.

Skrevet i: Kager Tags: creme fraiche, Din Baghave, friske hindbær, hindbær, hindbærkager, marcipan

Previous Post: « Stikkelsbærkompot med sprød havre og skyr
Next Post: Bedstefars skæg kage og fødselsdag med masser af chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap