Som tidligere nævnt kom årets første hindbær til Din Baghave i sidste uge. Jeg købte med stor glæde to bakker og brugte en stor del af bærrene til at bage små hindbærkager med marcipan til Din Baghaves side med opskrifter. Jeg spiste også en del af dem, præcis som de var.
Kombinationen af hindbærrenes syrlighed og sødmen fra marcipanen er ret perfekt i disse kager – og hvis man spiser en klat fuldfed creme fraiche til, løftes smagen til det himmelske. De kan med fordel nydes lune, men de smager også skønt i afkølet tilstand – og de er super saftige, så de bliver ikke kedelige og tørre de første par dage. Hvad man ikke ser på billederne i indlægget her er, at kagerne er spækket med de smukkeste røde bær, som leder tankerne hen i mod dyrebare ædelsten. I bliver nødt til at bage kagerne selv for at få det syn.
Til 6 kager skal I bruge
200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør, blødgjort
4 æg
150 g mel
200 g hindbær
I laver kagerne sådan
Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør lidt ad gangen under stadig piskning. Pisk derefter æggene i lidt ad gangen. Vend så mel i og til allersidst hindbærrene.
Hæld hindbærdejen i smurte portionskageforme. Bag kagerne ved 180 graders varmluft i ca. 30 minutter.

