Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Halloween hokkaido muffins

30. oktober 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Lige på falderebet får I opskriften på disse søde, saftige og dejligt kanel og kardemomme krydrede Halloween hokkaido muffins med uhyggeligt velsmagende spøgelsestopping.

Hokkaido græskarret forærer disse muffins en fin orange farve, fabelagtig konsistens og en ret tydelig græskarsmag.

Og så toppet med forfriskende cream cheese spøgelser! De er da ikke til at stå for, hva?!:)

Halloween hokkaido muffins 
ca. 15 stk

Muffins:
2 æg
1 dl smagsneutral olie
300 g brun farin
140 g mel
200 g hokkaido græskar puré – lavet af ca. 1/3 hokkaido græskar bagt ved 200 grader til mør i ca. 45 minutter og fyldet (det orange bløde græskarkød) moset til pure med en gaffel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk kanel
1,5 tsk stødt kardemomme
1/3 tsk salt

Topping:
150 g flormelis
40 g blødt smør
80 g flødeost (Philadelphia)
1 spsk citronsaft

Pynt:
Mørke chokolade perler

Muffins:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fordel dejen i en muffinsforme (papirforme eller silikoneforme) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Kontroller om muffins er færdigbagte med en kødnål. Køl af i formene

Topping:
Lad alle ingredienserne være stuetempereret. Pisk alle ingredienserne godt sammen (pisk sammen men ikke for længe, da cremen så risikerer at blive flydende igen) og kom cremen i en sprøjtepose med en stor rund tylle. Sprøjt spøgelsestoppe ud og pynt med chokoladeperler som øjne.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Passionsfrugtmoussekage med hvid chokolade og mælkechokoladeganache 
Next Post: Kageklub på Cakenhagen »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap