E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Halloween hokkaido muffins

30. oktober 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Lige på falderebet får I opskriften på disse søde, saftige og dejligt kanel og kardemomme krydrede Halloween hokkaido muffins med uhyggeligt velsmagende spøgelsestopping.

Hokkaido græskarret forærer disse muffins en fin orange farve, fabelagtig konsistens og en ret tydelig græskarsmag.

Og så toppet med forfriskende cream cheese spøgelser! De er da ikke til at stå for, hva?!:)

Halloween hokkaido muffins 
ca. 15 stk

Muffins:
2 æg
1 dl smagsneutral olie
300 g brun farin
140 g mel
200 g hokkaido græskar puré – lavet af ca. 1/3 hokkaido græskar bagt ved 200 grader til mør i ca. 45 minutter og fyldet (det orange bløde græskarkød) moset til pure med en gaffel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk kanel
1,5 tsk stødt kardemomme
1/3 tsk salt

Topping:
150 g flormelis
40 g blødt smør
80 g flødeost (Philadelphia)
1 spsk citronsaft

Pynt:
Mørke chokolade perler

Muffins:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fordel dejen i en muffinsforme (papirforme eller silikoneforme) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Kontroller om muffins er færdigbagte med en kødnål. Køl af i formene

Topping:
Lad alle ingredienserne være stuetempereret. Pisk alle ingredienserne godt sammen (pisk sammen men ikke for længe, da cremen så risikerer at blive flydende igen) og kom cremen i en sprøjtepose med en stor rund tylle. Sprøjt spøgelsestoppe ud og pynt med chokoladeperler som øjne.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Passionsfrugtmoussekage med hvid chokolade og mælkechokoladeganache 
Next Post: Kageklub på Cakenhagen »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap