E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Banankage med chokostykker

31. marts 2020 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I går bagte Emil og jeg en svampet banankage med chokoladestykker i. Samme dag spiste vi hele kagen. Så god var den ♥

Her får I opskriften.

Banankage med chokoladestykker

2 æg
50 g bagesukker fra Dansukker
50 g brun farin
120 g mel
1 tsk bagepulver
80 g smør, smeltet og afkølet
250 g modne bananer (3 stk)
75 g Peru % Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)

Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg, bagesukker og brun farin luftigt i en skål. Vend mel og bagepulver i. Mos banan godt i en skål, og tilsæt det smeltede smør. Vend blandingen af smør og banan i dejen. Vend til sidst hakket mørk chokolade i og hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir. Bag banankagen i ovnen i ca. 30- 35 minutter. Kontroller, at den er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Koldhævede fuldkornsboller
Next Post: Påske gulerodskage med økologisk brun farin »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    3. oktober 2021 kl. 09:56

    Hej! Hvordan holder den i køleskabet ift lækkerhed? Er den stadig god i konsistens på 2. dagen, hvis den har været på køl?

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. oktober 2021 kl. 09:12

    Hej Louise,
    Ja det er den! Den kan også sagtens opbevares ved stuetemperatur.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Tak @marienlyststrandhotel for at indbyde til et d Tak @marienlyststrandhotel for at indbyde til et døgn i tosomhed med jeres fine Afternoon Tea, en dejlig 5-retters ved kanten af Øresund, forfriskende bobler og en morgenmadsbuffet lige efter mit hjerte 🫶🏻 #inviteret #reklame
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap