Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Mazarinkage med hindbær og hvid chokolade

25. august 2016 af Anne au Chocolat

mazarin1
Syrlige danske hindbær er forenet med sødmefuld og aromatisk marcipan i denne kage, som emmer langt væk af sommerlykke. Og smagen er fortryllende. Nyd den som den er eller sammen med en klat fuldfed creme fraiche. Den kan snildt gemmes i flere dage på køl, da den er super saftig i konsistensen.

Jeg tror nu, at den bliver spist allerede i dag!

Kaj og jeg er alene hjemme indtil i morgen, og vi er blevet inviteret hos farmor (min svigermor), som bor fem minutter fra os til fods. Jeg er sikker på, at mazarinkagen kommer til at vække begejstring til aftenkaffen derovre.


Mazarinkage med hindbær og hvid chokolade
8 personer

150 g marcipan, revet
150 g sukker
150 g smør, blødt
3 æg
75 g mel
150 g hindbær
Hvid chokolade til spåner, gerne Ivoire 35% fra Valrhona

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel i. Vend forsigtigt hindbær i dejen. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter) med bunden beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 45-50 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen. Lav spåner af hvid chokolade og pynt kagen med dem.

mazarin3

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Banankage med topping af chokolade og kokos
Next Post: Cookies med havregryn, hasselnødder og rosiner »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap