E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

De lækreste Dadel-bidder à la “sunde snickers”

14. januar 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I SAMARBEJDE MED ELMELUND CHOCOLATIER ORGANIC 

Jeg har glædet mig helt vildt til at dele opskriften på disse fantastiske dadel-bidder med jer. De er veganske, glutenfri og vigtigst af alt = velsmagende uden sidestykke. Den dadel-karamel dér… leder tankerne hen på (sunde) Snickers, når den kombineres med peanuts og chokolade som her ♥ 

I opskriften har jeg brugt Ecuador 80% fra Elmelund Chocolatier Organics Homecooking serie. Der er både “kapow” og balance i denne kraftige mørke chokolade med florale aromaer og noter af citrus og nødder. En chokoladefavorit herhjemme!

Her kommer opskriften:

Dadel-bidder à la “sunde snickers”
10 store eller 20 mindre stykker

Dadelbund:
150 g mandler
150 g dadler, uden sten
1/2 tsk. vaniljepulver

Dadelkaramel:
100 g dadler, uden sten
80 g crunchy peanut butter (eller creamy)

60 g saltede peanuts

Chokoladetopping:
75 g Ecuador 80% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
75 g crunchy peanut butter

Dadelbund:
Blend mandlerne groft i en foodprocessor eller blender. Tilsæt dadler og vaniljepulver og blend hurtigt sammen. Pres dadeldejen ud i en brødform/sandkageform beklædt med bagepapir. Obs: man kan også blende mandlerne helt fint, hvis man ikke ønsker ”knas” i bunden – mandelmel kan også bruges i givet fald.

Dadelkaramel:
Blend dadler og peanut butter sammen til en karamel og fordel på dadelbunden.

Drys hele saltede peanuts på og tryk dem forsigtigt lidt ned i dadelkaramellen.

Chokoladetopping:
Kom chokoladen i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet masse. Fordel over bunden. Sæt på køl i et par timer, inden den skæres ud. Server straks eller opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Citronmazarin med birkes, citronganache, figner og ristede hasselnødder
Next Post: Dadelkugler med Tahin, kakao og kokos »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap