E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Banana pancakes with peanut butter and chocolate

25. oktober 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

bananpandekager
These gluten free banana pancakes are keeping a secret.. ok, the images in the blog post have already revealed it.. Sigh.. 🙂
Inside all the banana pancakes there is a center of peanut butter and chocolate. Pretty nice surprise <3
I have served them with whipped cream and pomegranate seeds, but feel to use greek yogurt or/and your favorite berries instead.

Banana pancakes with peanut butter and chocolate
2 servings

2 ripe bananas, mashed
2 eggs
40 g whole grain rice flour (feel free to use almond flour, buckwheat flour or plan flour instead)
Butter for frying

Filling:
40 g crunchy peanut butter
15 g good dark chocolate (70%), finely chopped

Topping:
Pomegranate seeds
Whipped cream or greek yogurt

Mix all the ingredients for the pancakes well together in a bowl. Melt the butter in a frying pan and use a spoon to add small circles of pancake batter on the pan. Immediately, add a tiny spoonful of peanut butter in the middle of every pancake and the sprinkle with some chocolate. Then add some more pancake batter on top to “hide the filling”. Flip the pancakes to fry them golden on both sides. Serve hot.

bananpandekager-2

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Bananpandekager med peanut butter og chokolade
Next Post: Tærte med passionsfrugt og mælkechokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap