Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Lækre påskechokolader og lidt om en smart Samsung konkurrence

26. marts 2014 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

påskechokolade

I weekenden lavede jeg nogle super lækre og vidunderligt simple påskechokolader. Den sødeste blondine i mit chokoladeskab, Dulcey 32% fra Valrhona, blev smeltet og fik selskab af sprøde hakkede mandler i kreationen af fine chokoladereder, som de små pralinéfyldte chokoladeæg fra Valrhona kunne stå i.

H A P S dem kan man altså sagtens spise et par stykker af 🙂

Når jeg har travlt, kobler jeg af med at lave søde sager i køkkenet, som jeg gjorde i weekenden. Desværre har jeg ikke verdens største køkken, men jeg klarer mig. Lige pt. drømmer jeg om at vinde en masse seje, strømlinede og energibesparende hvidevarer i flot design til mit lille køkken, da jeg har set en sjov og sej konkurrence Samsung kører på facebook. Man kan indtil 8. april vinde en Samsung Kitchen Smart Makeover til en værdi af 25.000 kr, hvis man deltager i konkurrencen og tester sin ”SMART quotient” lige her. Et lille tip fra mig til jer! Jeg drømmer både om en ny ovn og køleskab 🙂

Indlægget af sponsoreret.

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Sidste uges søde morgenstunder
Next Post: Søde saltkringler med hvid chokolade og krymmel »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emma Jo skriver

    26. marts 2014 kl. 18:26

    Haps hvor ser det utroligt lækkert ud! Og så lyder det ovenikøbet ret simpelt 🙂 Det skal da prøves! Og tak for tippet omkring konkurrencen, by the way.

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  2. Camilla skriver

    26. marts 2014 kl. 21:01

    Det ser bare lækkert ud – glæder mig til at spise de første påskeæg. Elsker enhver undskyldning for at spise chokolade.

  3. Mathilde G skriver

    26. marts 2014 kl. 23:13

    Jeg kan ikke få linket til konkurrencen til at virke.. 🙁

  4. Tine W skriver

    27. marts 2014 kl. 08:22

    Jeg kan heller ikke få dine hyperlinks til at virke 🙁

  5. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:19

    Kære Emma
    Så simpelt og lækkert nemlig 😉
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:19

    Kære Camilla
    Jeg er helt enig 🙂
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:20

    Kære Mathilde
    Øv! DU kan finde den herinde: https://www.facebook.com/SamsungDanmark
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:20

    Kære Tine
    Prøv her så: https://www.facebook.com/SamsungDanmark 🙂
    Kh Anne

  9. Tanja Maria skriver

    27. marts 2014 kl. 10:38

    Ser lækkert ud, Anne!!

    Har du en ide om, hvor jeg kan opdrive de små påskeæg? Har været forbi den lokale Valrhona pusher her i Aarhus (Salling) og de forhandler dem ikke. Indtil videre har jeg ikke haft held til at finde en hjemmeside, som sælger dem.

    Kh,
    Tanja

  10. Julie skriver

    27. marts 2014 kl. 12:32

    Hvad kan man bruge i stedet for Valrhona? Kondenseret mælk, og hvordan?
    Det ville være stor hjælp med et andet bud, da jeg ikke kan opsnusse Valrhona 🙁

  11. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 13:58

    Kære Tanja Maria,
    Tak for din søde mail! CC har svaret dig på instagram 😉
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 14:00

    Kære Julie
    Det dur ikke med kondenseret mælk, men du kan karamellisere hvid chokolade selv i stedet. Opskriften er i vores kogebog 🙂
    Kh Anne

  13. Anne-Marie skriver

    28. marts 2014 kl. 12:01

    De er så fine med de små æg, men hvor kan man købe dem henne? ( bor i Horsens) er der nogle steder på nettet?

    Kh.
    Anne-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap