E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Lækre påskechokolader og lidt om en smart Samsung konkurrence

26. marts 2014 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

påskechokolade

I weekenden lavede jeg nogle super lækre og vidunderligt simple påskechokolader. Den sødeste blondine i mit chokoladeskab, Dulcey 32% fra Valrhona, blev smeltet og fik selskab af sprøde hakkede mandler i kreationen af fine chokoladereder, som de små pralinéfyldte chokoladeæg fra Valrhona kunne stå i.

H A P S dem kan man altså sagtens spise et par stykker af 🙂

Når jeg har travlt, kobler jeg af med at lave søde sager i køkkenet, som jeg gjorde i weekenden. Desværre har jeg ikke verdens største køkken, men jeg klarer mig. Lige pt. drømmer jeg om at vinde en masse seje, strømlinede og energibesparende hvidevarer i flot design til mit lille køkken, da jeg har set en sjov og sej konkurrence Samsung kører på facebook. Man kan indtil 8. april vinde en Samsung Kitchen Smart Makeover til en værdi af 25.000 kr, hvis man deltager i konkurrencen og tester sin ”SMART quotient” lige her. Et lille tip fra mig til jer! Jeg drømmer både om en ny ovn og køleskab 🙂

Indlægget af sponsoreret.

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Sidste uges søde morgenstunder
Next Post: Søde saltkringler med hvid chokolade og krymmel »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emma Jo skriver

    26. marts 2014 kl. 18:26

    Haps hvor ser det utroligt lækkert ud! Og så lyder det ovenikøbet ret simpelt 🙂 Det skal da prøves! Og tak for tippet omkring konkurrencen, by the way.

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  2. Camilla skriver

    26. marts 2014 kl. 21:01

    Det ser bare lækkert ud – glæder mig til at spise de første påskeæg. Elsker enhver undskyldning for at spise chokolade.

  3. Mathilde G skriver

    26. marts 2014 kl. 23:13

    Jeg kan ikke få linket til konkurrencen til at virke.. 🙁

  4. Tine W skriver

    27. marts 2014 kl. 08:22

    Jeg kan heller ikke få dine hyperlinks til at virke 🙁

  5. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:19

    Kære Emma
    Så simpelt og lækkert nemlig 😉
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:19

    Kære Camilla
    Jeg er helt enig 🙂
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:20

    Kære Mathilde
    Øv! DU kan finde den herinde: https://www.facebook.com/SamsungDanmark
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 09:20

    Kære Tine
    Prøv her så: https://www.facebook.com/SamsungDanmark 🙂
    Kh Anne

  9. Tanja Maria skriver

    27. marts 2014 kl. 10:38

    Ser lækkert ud, Anne!!

    Har du en ide om, hvor jeg kan opdrive de små påskeæg? Har været forbi den lokale Valrhona pusher her i Aarhus (Salling) og de forhandler dem ikke. Indtil videre har jeg ikke haft held til at finde en hjemmeside, som sælger dem.

    Kh,
    Tanja

  10. Julie skriver

    27. marts 2014 kl. 12:32

    Hvad kan man bruge i stedet for Valrhona? Kondenseret mælk, og hvordan?
    Det ville være stor hjælp med et andet bud, da jeg ikke kan opsnusse Valrhona 🙁

  11. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 13:58

    Kære Tanja Maria,
    Tak for din søde mail! CC har svaret dig på instagram 😉
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    27. marts 2014 kl. 14:00

    Kære Julie
    Det dur ikke med kondenseret mælk, men du kan karamellisere hvid chokolade selv i stedet. Opskriften er i vores kogebog 🙂
    Kh Anne

  13. Anne-Marie skriver

    28. marts 2014 kl. 12:01

    De er så fine med de små æg, men hvor kan man købe dem henne? ( bor i Horsens) er der nogle steder på nettet?

    Kh.
    Anne-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap