E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Sød og chokoladet morgengrød

17. august 2012 af Anne au Chocolat 12 kommentarer

Bloggen står en smule stille for tiden. Det skyldes ikke et mindre indtag af søde og lækre (chokolade)sager, men fordi mit lille hoved pt. er fyldt til randen med specialeskrivning. Jeg glæder mig til, at det (snart!) er overstået, så bloggen kan komme tilbage i sit naturlige flow. Men der sker faktisk en masse søde og spændende ting fra på søndag og hele næste uge faktisk, som jeg_skal_og_vil finde tid til at skrive om. Så I slipper ikke for mine skriblerier alligevel ; )

Her til morgen forkælede jeg mig selv med en dejlig sød morgengrød af havregryn, som jeg havde kogt med kardemomme, rosiner, hørfrø og birkes og toppet af med skyr, banan, brombær, karamelliserede solsikkekerner og lidt finthakket Alpaco chokolade fra Valrhona. Alpaco har fået en stor plads i mit chokoladehjerte, og jeg elsker dens fine florale smag og klassiske noter af ristede nødder, og at den samtidig har kant, da den også smager lidt af egetræsfade på en interessant, insisterende og intens måde.

En livsnydende lækker (dessert som) start på dagen. Rigtig god weekend, kære læsere!

Skrevet i: Morgenmad Tags: Alpaco, chokolade, grød, havregrød, karamelliserede solsikkekerner, morgengrød, morgenmad, valrhona

Previous Post: « Min svigerindes lækre vandbakkelser med syltede kirsebær, saltkaramel og flødeskum
Next Post: En tallerkenfuld sommerkærlighed »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Charlotte G skriver

    17. august 2012 kl. 15:53

    Det er en livsbekraftende start! Mums….
    Vh Charlotte G

  2. Mette skriver

    18. august 2012 kl. 09:41

    Rigtig god weekend til dig, kære Anne

  3. Maries Madblog skriver

    18. august 2012 kl. 09:58

    Uhm, det lyder både lækkert og egentlig nogenlunde sundt på samme tid! Ikke så tit man kan slippe afsted med det 🙂

  4. Zoë Escher skriver

    18. august 2012 kl. 13:53

    Hmm, det ser fantastisk lækkert ud:-)

  5. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2012 kl. 07:04

    Kære Charlotte
    Ja, det synes jeg også! 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2012 kl. 07:05

    Kære Mette
    Tusind tak! Jeg håber, at du har haft en dejlig weekend 🙂

    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2012 kl. 07:05

    Kære Marie
    Ja, sundt og lækkert var det!

    kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2012 kl. 07:06

    Kære Zoë
    Tusind tak 🙂

    kh Anne

  9. Annie skriver

    5. september 2012 kl. 11:21

    Kære Anne

    Jeg følger livligt med i din blog og har faktisk selv hele 3 (!) blogs om mad og hverdag, om kager (dekorerede og ikke deko) og om desserter og lækkerier, ved ikke hvorfor jeg i sin tid valgte at adskille dem, men kan faktisk godt li det sådan 🙂

    Anyway, jeg er en skovl til at lave mad uden opskrift så kunne man lokke en ud af dig på denne morgengrød? Så kan jeg forkæle min familie med den i weekenden 🙂

    Vi er lige flyttet til Island og her kan man få skyr i alverdens smagsudgaver (skyr.is) har lagt mærke til hvor glad du er for skyr 🙂

    Mvh
    Annie

  10. Anne au Chocolat skriver

    6. september 2012 kl. 08:08

    Kære Annie
    Tusind tak for en dejlig kommentar! Wauw Island – hvor spændende 🙂

    Normalt når jeg laver min almindelige morgenmad, bruger jeg til mig:
    1 dl havregryn
    2 dl vand
    lidt salt og sri lanka kanel
    og så varierer jeg med birkes, hørfrø og rosiner, som jeg koger med i grøden.

    Toppen varierer lige så meget. Men gerne med skyr, noget sødt, noget blødt og noget sprødt, samt en eller anden form for syrlig friskhed.

    Så er jeg sanseligt mættet lige fra morgenstunden 🙂

    Kh Anne

  11. Anne H skriver

    10. oktober 2012 kl. 14:09

    Det virker usandsynligt, at du nogensinde skulle løbe tør for idéer, men hvis du på et tidspunkt får brug for lidt morgengrødsinspiration, kan jeg varmt anbefale denne blog:

    http://theoatmealartist.blogspot.dk/

    Jeg faldt over den for et par måneder siden og er blevet helt pjattet med at variere min havregrød i det uendelige. I morges stod den på kokos-tranebær-grød med hakkede mandler 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2012 kl. 21:42

    Kære navnesøster,

    Tusind tak for tippet! Hvor er det en fin side 🙂

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap