Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Sødmefuld inspiration til en kold januar

7. januar 2018 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


I morgen rejser vi sydpå for at tanke op på sol, varme, energi, familietid, nærvær, sjov og ballade og hygge i massevis. Bloggen holder derfor lige et par ugers pause, men I skal glæde jer til mange flere opskrifter, når jeg er hjemvendt! Hold dog gerne øje med Instagram, hvor jeg nok kommer til at dele lidt sødmefulde feriebilleder og stories løbende.

Inden jeg rejser, vil jeg dog lige hive tre favoritopskrifter frem til jer.

Blandt andet den hyggelige og knasende sprøde banangranola med kanel, kokos, mandler og græskarkerner, som er stjernesimpel at lave og en populær genganger på vores morgenbord.


Det er også snart fastelavnsbolletid igen <3

Min bedste fastelavnsbolleopskrift byder på den dejligste bløde bolle med en snert af kardemomme og et fabelagtigt fyld af både remonce og vaniljeprikket creme. Åh det er godt at bide til sådan en bolle!


Denne saftige, aromatiske og syrligt søde limekage med marcipan og blå birkes fortjener også lidt opmærksom – den er piece of cake at lave og holder sig frisk og lækker i mange dage. En rigtig crowd pleaser, tilmed!

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Laber chokoladekage med marcipan
Next Post: Chokoladetærter med mælkechokolademousse og hindbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie Lundholm skriver

    8. januar 2018 kl. 15:21

    Rigtig god ferie Anne 😀
    Jeg vil glæde mig til at bage dine fastelavnsboller snart.

    KH

  2. Anne au Chocolat skriver

    24. januar 2018 kl. 20:49

    Kære Marie,
    Hvor er du sød <3 Det har været en dejlig ferie!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap