Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananmuffins med toscatopping

15. november 2019 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Når man både har lyst til banankage og toscakage, hvad gør man så? Ja, man tager det bedste fra begge sager og forener dem i denne hybrid – bananmuffins med toscatopping, som er saftig og svampet uden sidestykke og byder på knasende karamelliseret toscatopping.

Jeg havde dem med på det hyggeligste besøg hos bedste Emily og kæreste lille Kurt i dag, og Emily var vild med dem!

Jeg bagte dem i disse små muffinsforme (reklamelink), som jeg elsker. Deres nuttede størrelse gør, at man snildt kan hapse 2-3 stk ad gangen ♥

Bananmuffins med toscatopping
15 stk

Bananmuffins:
2 æg
100 g sukker
120 g mel
1/2 tsk bagepulver
80 g smør, smeltet og afkølet
2 modne bananer

Toscatopping:
50 g smør. smeltet og afkølet
50 g mandler, hakkede
25 g sukker
25 g brun farin
1 spsk mælk

Små muffinsforme (reklamelink)

Bananmuffins:
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Mos banan godt i en skål og tilsæt det smeltede smør. Vend blandingen af smør og banan i dejen. Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i 10-11 minutter i ovnen, og lav toscatopping imens.

Toscatopping:
Smelt smør i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Giv et hurtigt opkog. Fordel toscatoppingen på bananmuffins og bag i yderlige 17-18 minutter.

Lad kagerne køle af i 10-15 minutter, inden de vendes ud af forme.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Når morgenmaden smager som en sød juledessert
Next Post: Julerier, konfekt og småkager til din december »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hanaa skriver

    16. november 2019 kl. 00:54

    Ser lækre ud 🙂 har du et forslag, hvad man kan erstatte banan med hvis man ikke er til banan? Mange tak 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. november 2019 kl. 12:48

    Kære Hanaa,
    TAK! 🙂
    SÅ ville jeg lave en sandkage/pund til pund kage dej i stedet 🙂

  3. Maria Charlotte skriver

    16. november 2019 kl. 16:12

    Ej, hvor ser de bare lækre ud! Dem får jeg lyst til at bage inden længe. Tak for opskrift!

  4. Hanaa skriver

    17. november 2019 kl. 09:24

    Mange tak for svar 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2019 kl. 17:31

    Du er sød, Maria <3

  6. Dorthe skriver

    28. marts 2020 kl. 15:10

    Hejsa
    Tænker du at de kan fryses?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap