E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananmuffins med toscatopping

15. november 2019 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Når man både har lyst til banankage og toscakage, hvad gør man så? Ja, man tager det bedste fra begge sager og forener dem i denne hybrid – bananmuffins med toscatopping, som er saftig og svampet uden sidestykke og byder på knasende karamelliseret toscatopping.

Jeg havde dem med på det hyggeligste besøg hos bedste Emily og kæreste lille Kurt i dag, og Emily var vild med dem!

Jeg bagte dem i disse små muffinsforme (reklamelink), som jeg elsker. Deres nuttede størrelse gør, at man snildt kan hapse 2-3 stk ad gangen ♥

Bananmuffins med toscatopping
15 stk

Bananmuffins:
2 æg
100 g sukker
120 g mel
1/2 tsk bagepulver
80 g smør, smeltet og afkølet
2 modne bananer

Toscatopping:
50 g smør. smeltet og afkølet
50 g mandler, hakkede
25 g sukker
25 g brun farin
1 spsk mælk

Små muffinsforme (reklamelink)

Bananmuffins:
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Mos banan godt i en skål og tilsæt det smeltede smør. Vend blandingen af smør og banan i dejen. Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i 10-11 minutter i ovnen, og lav toscatopping imens.

Toscatopping:
Smelt smør i en gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Giv et hurtigt opkog. Fordel toscatoppingen på bananmuffins og bag i yderlige 17-18 minutter.

Lad kagerne køle af i 10-15 minutter, inden de vendes ud af forme.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Når morgenmaden smager som en sød juledessert
Next Post: Julerier, konfekt og småkager til din december »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hanaa skriver

    16. november 2019 kl. 00:54

    Ser lækre ud 🙂 har du et forslag, hvad man kan erstatte banan med hvis man ikke er til banan? Mange tak 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. november 2019 kl. 12:48

    Kære Hanaa,
    TAK! 🙂
    SÅ ville jeg lave en sandkage/pund til pund kage dej i stedet 🙂

  3. Maria Charlotte skriver

    16. november 2019 kl. 16:12

    Ej, hvor ser de bare lækre ud! Dem får jeg lyst til at bage inden længe. Tak for opskrift!

  4. Hanaa skriver

    17. november 2019 kl. 09:24

    Mange tak for svar 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    19. november 2019 kl. 17:31

    Du er sød, Maria <3

  6. Dorthe skriver

    28. marts 2020 kl. 15:10

    Hejsa
    Tænker du at de kan fryses?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra weekenden ✨🎄
Tiden flyver afsted, synes jeg.. og jeg er kun nået til vaniljekransene på min juleliste (til gengæld har jeg bagt dem tre gange nu - og dobbeltportion to af gangene 😋).
Jeg sænker skuldrene. Så længe julehyggen er der, så når vi det, vi når.. og det går nok 🥰
I er virkelig virkelig mange, som bager mine vanil I er virkelig virkelig mange, som bager mine vaniljekranse i disse dage 🫶🏻 og jeg har netop selv bagt tredje omgang 🎄✨ Hvor mange mon jeg når inden jul 😅
Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap