Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladekage med brun farin og Amber ganache

1. november 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Som lovet på Instagram og længe ventet kommer opskriften på denne chokoladelækre intense kage med brun farin, silkeblød Amber chokoladeganache med dejlig karamelsmag, friske figner og knasende pekannødder, som jeg viste første gang i dette indlæg.

Jeg håber, at den vil vække glæde! ♥

Chokoladekage med brun farin og Amber ganache
10-12 personer

Chokoladekage med brun farin:
200 g smør
200 g god mørk chokolade
200 g brun farin
5 æg, let sammenpisket
1 nip salt
1 spsk mel

Amber ganache:
150 g Amber chokolade fra Summerbird
75 ml piskefløde

Friske figner
Pekannødder

Chokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør brun farin i. Køl lidt af og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst salt og mel i. Bag kagen i en brødform (1,5 l) beklædt med bagepapir i ca. 40-45 min ved 180 grader varmluft. Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig, da den altså skal bages en dag i forvejen. Opbevar den på køl indtil servering.

Amber ganache:
Hak Amber chokoladen meget fint og kom den i en skål. Varm fløde op til lige under kogepunktet i en gryde, og hæld den over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør da godt rundt i cirkelbevægelser fra midten til, al chokoladen er smeltet ensartet sammen med fløden. Lad ganachen sætte sig lidt på køl og fordel da på kagen bagefter. Pynt med figner og hakkede pekannødder og server.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Fragilité med et tvist af kanel og brombærcreme
Next Post: Mandelkage med kardemomme og brombærsylt »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap