E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokoladekage med brun farin og Amber ganache

1. november 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Som lovet på Instagram og længe ventet kommer opskriften på denne chokoladelækre intense kage med brun farin, silkeblød Amber chokoladeganache med dejlig karamelsmag, friske figner og knasende pekannødder, som jeg viste første gang i dette indlæg.

Jeg håber, at den vil vække glæde! ♥

Chokoladekage med brun farin og Amber ganache
10-12 personer

Chokoladekage med brun farin:
200 g smør
200 g god mørk chokolade
200 g brun farin
5 æg, let sammenpisket
1 nip salt
1 spsk mel

Amber ganache:
150 g Amber chokolade fra Summerbird
75 ml piskefløde

Friske figner
Pekannødder

Chokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør brun farin i. Køl lidt af og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst salt og mel i. Bag kagen i en brødform (1,5 l) beklædt med bagepapir i ca. 40-45 min ved 180 grader varmluft. Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig, da den altså skal bages en dag i forvejen. Opbevar den på køl indtil servering.

Amber ganache:
Hak Amber chokoladen meget fint og kom den i en skål. Varm fløde op til lige under kogepunktet i en gryde, og hæld den over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør da godt rundt i cirkelbevægelser fra midten til, al chokoladen er smeltet ensartet sammen med fløden. Lad ganachen sætte sig lidt på køl og fordel da på kagen bagefter. Pynt med figner og hakkede pekannødder og server.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Fragilité med et tvist af kanel og brombærcreme
Next Post: Mandelkage med kardemomme og brombærsylt »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap