E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolade i Paris i Påsken

13. april 2011 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Hvis jeg var så heldig at skulle tilbringe min påske i Paris, ville jeg være at finde, hvor chokoladen er. Den er over alt i Paris, men lige i denne omgang tænker jeg helt særligt på et fint lille galleri i Marais Brachfeld Gallery (78 Rue des Archives), som i går åbnede en chokoladeudstilling, der løber frem til den 26. april.

Det er den Brooklyn baserede chokoladebutik Nunu Chocolates, som har valgt at lave en Pop Up Store i det parisiske galleri, hvor Nunus ejere ægteparret Justine Pringle og Andy Laird sammen med deres co-chocolatier Dave Gould håndlaver chokoladetrøfler og karameller, præcis som de ville gøre det i butikken i Brooklyn. Trøflerne og karamellerne stilles derefter på galleriets hylder og sælges.

Jeg synes, idéen er genial og en god måde at introducere deres chokolade på til den parisiske kulturelle og chokoladeelskende befolkning. Derudover er jeg helt vild med Justine (som i øvrigt er halvt dansk halvt sydafrikansk) og Andys incitament for at starte Nunu Chocolates – at verden er et bedre sted, når chokolade er involveret.

Nunus chokolader laves af en særlig kakaobønne, som er en blanding af trinitario og criollobønnen, som produceres på en bæredygtig og familiedrevet farm i det østlige Columbia.

Til mine danske venner i Paris og jer, som skal på parisisk påskeferie: Tag forbi “chokoladegalleriet” og giv mig en sød tilbagemelding. Jeg bliver garanteret misundelig, men jeg vil gerne høre om det 🙂

Billedet er lånt fra Nunu Chocolates’ hjemmeside.

Skrevet i: Uncategorized Tags: Brachfeld Gallery, chokolade, chokoladetrøfler, Columbia, Criollo, håndlavede karameller, karameller, Nunu Chocolates, Paris, Rue des Archives, Trinitario

Previous Post: « Mormors idiotsikre boller
Next Post: Et gensyn med Meyers lille sprøde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    14. april 2011 kl. 20:53

    Aaah, jeg kunne også godt drømme om en weekend i Paris – og da specielt i din chokolade-version! 🙂
    /Louise

  2. Anne au Chocolat skriver

    15. april 2011 kl. 17:19

    Ja, jeg drømmer stadig! 🙂

  3. Ole Haubjerg skriver

    16. april 2011 kl. 21:15

    Samtidig kunne man jo lige se, hvad det hele går ud på:
    http://foodcurated.com/2010/05/the-self-taught-chocolatiers-nunu-chocolates/

  4. Louise Söholt Larsen skriver

    17. maj 2011 kl. 02:03

    Hvor belejligt, at jeg bor i Brooklyn. Har gået forbi flere gange, men nu skal jeg helt sikkert ind 🙂 Tak for tippet 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2011 kl. 14:26

    Sejt Louise 🙂

  6. Sussi skriver

    3. oktober 2011 kl. 17:37

    Chokolade er altid positivt – men hvorfor lige amerikansk chokolade?

    God chokolade i påsken og altid findes i masser af franske, belgiske og schweizer udgaver – også i Paris. Tag til Brooklyn hvis du vil ha amerikansk chokolade.

    Slik
    Sussi

Trackbacks

  1. Chokolade i Paris i Påsken siger:
    13. april 2011 kl. 12:00

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Chokolade i Paris i Påsken | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    13. april 2011 kl. 13:50

    […] chokoladetrøfler og karameller, præcis som de ville gøre det i butikken i BrooklynExcerpt from: Chokolade i Paris i Påsken Filed under anne au chocolat, gastronomi-nyt, trøfler, Uncategorized · Tagged with […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap