Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Kokospandekager med jordbær og mælkechokolade

23. juni 2012 af Anne au Chocolat

Tilføjet bemærkning den 23. juni kl15.30: Jeg har netop set, at det præcist i dag er tre år siden, at jeg skrev mit første indlæg “Chokoladebloggen” her på bloggen. Det må fejres!

Endnu en variation over mit pandekager-til-morgenmad-men-kan-også-spises-som-dessert-tema får I denne lørdag formiddag. Disse pandekager kom til verden og ned i min mave, da jeg havde gemt en rest grød i køleskabet. Ganske bevidst da min søde kollega Karen havde fortalt mig, at hun af og til putter grød i sine vafler. Det ville jeg også prøve.
Som jeg skriver i opskriften længere nede, er der flere valgmuligheder i pandekagedejen. Jeg er både vild med den glutenfri version lavet på den flade maves grød fra Aurion + boghvedemel og versionen med havregrød + rugmel.
Begge portioner lavede jeg med ekstremt modne bananer, som fungerer som naturligt sødemiddel. Dog har jeg drysset ekstra sødme over pandekagerne i form af Jivara mælkechokolade fra Valrhona, kokosmel og danske saftigt søde og smukke røde jordbær. Jeg kunne også forestille mig, at det kunne smage godt med jordbær, lidt revet mørk chokolade plus en lækker dansk honning. Gerne Katrine Klinkens honning, som jeg smagte oven på danske jordbær med fløde hjemme hos hende i går aftes. Den honning glæder jeg mig til at blogge mere om snart.

Bliver det meget smukkere end sådan en skålfuld danske røde jordbær ? : )

Til en tallerken pandekager bruges:
1 banan (80 g)
1 æg
80 g grød (den flade maves grød fra Aurion eller havregrød)
10 g kokosmel
15 g boghvedemel (eller rugmel)
lidt vanille
smør til stegning

Mos bananen og tilsæt de øvrige ingredienser. Steg pandekagerne i smør og server dem med danske jordbær, kokos og finthøvlet mælkechokolade.

Skrevet i: Morgenmad Tags: danske jordbær, dessert, jivara, Jordbær, kokosmel, kokospandekager, lys chokolade, mælkechokolade, morgenmad, pandekager, små tykke pandekager, valrhona

Previous Post: « Konditorsøndag hos Anarkisten Sif
Next Post: Rosensød panna cotta med jordbær »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap