Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

En lille spontan dessert proppet med ren livsnydelse

12. maj 2012 af Anne au Chocolat

Tiden flyver afsted i disse uger, synes jeg. Hvis døgnet havde 26 timer, ville jeg blogge hver dag. Basta!
I går havde jeg heldigvis verdens bedste lejlighed til at stoppe op og hengive mig til den reneste form for nydelse i en håndfuld timer. Jeg spiste nemlig mit livs frokost på noma med min far, som flere af jer måske så glimt af på min facebook fanpage og instagram i går. Jeg glæder mig til at blogge om mine 4 timer i den nordiske madhimmel med levende fjordrejer, steg-selv spejlæg, roséchampagne, besøg i køkkenerne og test-laboratoriet, men jeg skal lige fordøje alle oplevelserne, før jeg kan skrive om det. Ser I, jeg svæver nemlig stadig rundt på en lysegrøn nomasky : )

I skrivende stund drikker jeg LØV is Pure te og spiser af en tallerken fyldt med fine tern af conferencepære og en letmoden banan drysset med ristede solsikkekerner og lidt canadisk ahornsirup. Jeg prøver nemlig særligt i travle tider at stoppe op og tage mig tid til lidt nydelse. Det var også ren livsnydelse, da jeg forleden tøede en lille citronbirkeskage op og serverede den for mig selv med en skefuld crème fraiche 48% og fint høvlet Jivara fra Valrhona til sammen med en dejlig syrlig og rund Kianjokoma kaffe fra Estate. Jeg håber, at I også husker at forkæle jer selv – både i hverdagen og i weekenden!

Skrevet i: Uncategorized Tags: birkes, citronbirkeskager, citronkager, jivara, Noma, øko creme fraiche 48%, valrhona

Previous Post: « Grapefrugt carpaccio med karamelliserede hasselnødder og skyr
Next Post: Vafler med boghvedemel og banan »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap