E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Brombærsorbet ispinde med hvid chokolade og pistacie

1. august 2018 af Anne au Chocolat 1 kommentar

I weekenden tog Christian og Kaj på en tur til sommerhuset. Bare de to. De kom hjem med endnu en stor portion modne brombær fra haven og bad om, at jeg lavede noget lækkert med dem.

Det blev til denne super simple og smeltende-på-tungen skønne aromatiske og farvefine brombærsorbet, som jeg lavede til ispinde og dyppede i hvid chokolade samt finthakkede pistacier.

Sorbeten er også fabelagtig i en isvaffel eller som en kugle til en chokoladekage.

Brombærsorbet ispinde med hvid chokolade og pistacie
6 stk

Brombærsorbet:
400 g brombær
150 g sukker
150 g vand
Fintrevet skal af 1 øko citron

Overtræk og pynt:
200 g god hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
30 g ultrafinthakkede pistacier

Kom brombær, sukker, vand og citronskal i en gryde og bring i kog. Lad det småkoge i fem minutter. Tag gryden af varmen og blend massen. Gerne med en stavblender direkte ned i gryden. Hæld brombærmassen igennem en sigte for at si kernerne fra. Køl massen helt af og kør til sorbet på ismaskinen. Fyld sorbeten i silikone-ispindeforme (reklamelink) og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over.
Hak den hvide chokolade og smelt den over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Hæld den smeltede chokolade i et lille glas. Tag ispindene ud af deres form og dyp en ispind ad gangen ned i chokoladen. Drys straks med de finthakkede pistacier og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren til senere nydelse.

 

 

 

Skrevet i: Is

Previous Post: « Brombærtærte fra sommerhushaven
Next Post: Mere brombærlykke fra weekenden »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mette skriver

    10. august 2018 kl. 12:28

    Hej Anne
    Har prøvet din brombær is men havde dog meget svært ved at få den til at blive helt fast. Gør du noget specielt i forhold til frysning? Hvordan får du chokoladen på min gled bare af igen. Men de smagte godt. Mindede mig lidt om jul på en eller anden måde. Sådan gran artigt eller på en måde rødkål uden af være helt derovre.

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap