Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Brombærsorbet ispinde med hvid chokolade og pistacie

1. august 2018 af Anne au Chocolat

I weekenden tog Christian og Kaj på en tur til sommerhuset. Bare de to. De kom hjem med endnu en stor portion modne brombær fra haven og bad om, at jeg lavede noget lækkert med dem.

Det blev til denne super simple og smeltende-på-tungen skønne aromatiske og farvefine brombærsorbet, som jeg lavede til ispinde og dyppede i hvid chokolade samt finthakkede pistacier.

Sorbeten er også fabelagtig i en isvaffel eller som en kugle til en chokoladekage.

Brombærsorbet ispinde med hvid chokolade og pistacie
6 stk

Brombærsorbet:
400 g brombær
150 g sukker
150 g vand
Fintrevet skal af 1 øko citron

Overtræk og pynt:
200 g god hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
30 g ultrafinthakkede pistacier

Kom brombær, sukker, vand og citronskal i en gryde og bring i kog. Lad det småkoge i fem minutter. Tag gryden af varmen og blend massen. Gerne med en stavblender direkte ned i gryden. Hæld brombærmassen igennem en sigte for at si kernerne fra. Køl massen helt af og kør til sorbet på ismaskinen. Fyld sorbeten i silikone-ispindeforme (reklamelink) og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over.
Hak den hvide chokolade og smelt den over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Hæld den smeltede chokolade i et lille glas. Tag ispindene ud af deres form og dyp en ispind ad gangen ned i chokoladen. Drys straks med de finthakkede pistacier og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren til senere nydelse.

 

 

 

Skrevet i: Is

Previous Post: « Brombærtærte fra sommerhushaven
Next Post: Mere brombærlykke fra weekenden »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap