Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Date balls with matcha tea

1. november 2016 af Anne au Chocolat

matcha-6

These date balls with matcha tea are so delicious. They are made of dates, almonds, cocoa powder, cinnamon, vanilla and tangerine juice. If you don’t like matcha tea feel free to roll them in cocoa powder instead. 

Date balls with matcha tea
18 pieces

100 g almonds
100 g dates, pitted
1 tbsp cocoa powder
Juice from half a tangerine
1/2 tsp ground cinnamon
1/2 tsp vanilla powder
a pinch of salt

For rolling:
15 g matcha tea
(15 g cocoa powder)

In a food processor process the almonds until crumbly. Then add the dates, cocoa powder, tangerine juice, cinnamon, vanilla and salt and process again until you get a sticky batter. Roll spoonsfulls of the batter between your hands to form bite-sized balls. Roll them in matcha tea (or cocoa powder or both). Store in the refrigerator until serving.

matcha-3
matcha

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Dadelkugler rullet i matcha te
Next Post: Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap