E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Date balls with matcha tea

1. november 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

matcha-6

These date balls with matcha tea are so delicious. They are made of dates, almonds, cocoa powder, cinnamon, vanilla and tangerine juice. If you don’t like matcha tea feel free to roll them in cocoa powder instead. 

Date balls with matcha tea
18 pieces

100 g almonds
100 g dates, pitted
1 tbsp cocoa powder
Juice from half a tangerine
1/2 tsp ground cinnamon
1/2 tsp vanilla powder
a pinch of salt

For rolling:
15 g matcha tea
(15 g cocoa powder)

In a food processor process the almonds until crumbly. Then add the dates, cocoa powder, tangerine juice, cinnamon, vanilla and salt and process again until you get a sticky batter. Roll spoonsfulls of the batter between your hands to form bite-sized balls. Roll them in matcha tea (or cocoa powder or both). Store in the refrigerator until serving.

matcha-3
matcha

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Dadelkugler rullet i matcha te
Next Post: Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tori//Gringalicious skriver

    1. november 2016 kl. 12:18

    Yum! These look fabulous!!!!!!!!

  2. Anne au Chocolat skriver

    1. november 2016 kl. 12:49

    Thank you so much Tori!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap