Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Opskrift på chokoladekagen

16. december 2009 af Anne au Chocolat

Okay, da opskriften på chokoladekagen allerede er blevet efterspurgt et dusin gange, må jeg hellere lægge den ud. Kagen her er ikke som normale chokoladekager – dens tekstur er mere fast i det på en sjov og anderledes måde. Hvis man er til de helt fudgy slags, så anbefaler jeg i stedet denne . Men her er i hvert fald opskriften:

200 g chokolade, 64-70%
100 g smør
4 æg, str xl
200 g kondenseret mælk
30 g mel

Alle ingredienserne skal være stuetempereret.
Smelt chokolade og smør over vandbad. Pisk æg og mælk og mel og vend chokoladeblandingen i. Bag i en foret rund form (ca. 22 cm i dia) i ca.15-20 min ved 180grader.

NB! Hvis man ønske at få lidt mere højde på (hvilket jeg ønsker næste gang) så prøv at bage den i en mindre form.

Og næste gang overvejer jeg også at tilsætte mere smør – ja I hørte ganske rigtigt. Jeg har nemlig en mavefornemmelse af, at 50 g ekstra smør vil gøre kagen endnu mere lækker!

Ser den kondenserede mælk ikke vildt appetitlig ud ? 🙂

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Chokoladekage med kondenseret mælk
Next Post: Småkager à la mor »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap