Okay, da opskriften på chokoladekagen allerede er blevet efterspurgt et dusin gange, må jeg hellere lægge den ud. Kagen her er ikke som normale chokoladekager – dens tekstur er mere fast i det på en sjov og anderledes måde. Hvis man er til de helt fudgy slags, så anbefaler jeg i stedet denne . Men her er i hvert fald opskriften:
200 g chokolade, 64-70%
100 g smør
4 æg, str xl
200 g kondenseret mælk
30 g mel
Alle ingredienserne skal være stuetempereret.
Smelt chokolade og smør over vandbad. Pisk æg og mælk og mel og vend chokoladeblandingen i. Bag i en foret rund form (ca. 22 cm i dia) i ca.15-20 min ved 180grader.
NB! Hvis man ønske at få lidt mere højde på (hvilket jeg ønsker næste gang) så prøv at bage den i en mindre form.
Og næste gang overvejer jeg også at tilsætte mere smør – ja I hørte ganske rigtigt. Jeg har nemlig en mavefornemmelse af, at 50 g ekstra smør vil gøre kagen endnu mere lækker!
Ser den kondenserede mælk ikke vildt appetitlig ud ? 🙂
