I sidste uge bankede det på døren en dag, mens jeg var i gang med den helt store kagebagning i køkkenet. Det var Martin, manden bag Chocolate Wonders, som havde taget turen til Trekroner, så jeg kunne smage hans håndstøbte chokolader lavet med Valrhona chokolade og Callebauts single origin chokolade. Der var ingen tvivl om, at jeg var nødt til at tyvstarte på chokoladerne og smagte derfor straks den mørke fyldte chokolade, som byder på den lækreste karamel med kokos og rom. De andre to varianter ventede jeg med at smage til min mand kom hjem fra arbejde, så vi kunne nyde smagsoplevelsen sammen. Sådan som jeg bedst kan lide at sætte tænderne i nye chokolader. Sammen med folk jeg holder af. Mælkechokoladen byder på honningristet havre, karamel, knasende kakaonibs og havsalt – en helt vanedannende fyldt chokolade. Den hvide chokolade var min mands favorit med et cremet fyld af syrlig havtorn samt et tvist af aromatisk og letsaltet lakrids.
Ha’ en sød og smagfuld solskinsmandag og husk gerne at følge med i min julekalender, som byder på nye opskrifter hver dag fra på torsdag og frem til juleaften.
Kh Anne
Ps. Jeg faldt lige over dette gamle billede, jeg lavede for 3 år siden. Stadig yderst relevant <3
Skriv et svar