E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Homemade Bounty bars

4. December 2011 af Anne au Chocolat Leave a Comment

The homemade version of my favorite candy bar!

Bounty bars
25 bars

1 can sweetened condensed milk, 395 g
300 g shredded coconut
200 g dark chocolate, preferably Caraïbe 66% from Valrhona

In a bowl mix together condensed milk and coconut. Form small bars out of the coconut mixture and place them on a plate or in a container. Let them rest in the refrigerator for 1 hour. Coat them in melted chocolate.

Filed Under: Chocolate and other snacks Tagged With: bounty, kakaoprocent, kokos, kondenseret mælk, l’École du Grand Chocolat, Manjari, valrhona

Previous Post: « Caramels with fleur de sel, raisins and white chocolate
Next Post: Orange chocolate truffles »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap