E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Gluten-free banana pancakes with rhubarb compote

23. May 2012 af Anne au Chocolat Leave a Comment

 

Small, chubby gluten-free banana pancakes. A must-have on my breakfast table. Served here with yogurt, pear, toasted sunflower seeds and a rhubarb compote. 

Gluten-free banana pancakes with rhubarb compote
1 serving

Banana pancakes:
1 ripe banana, mashed
1 egg
20 g buckwheat flour
1 tbsp poppyseeds
1/4 tsp cinnamon
Butter for frying

Rhubarb compote:
100 rhubarbs, cut in to slices of 5-7 mm
40 g sugar
1 tbsp water
1/4 vanilla pod

Banana pancakes:
Mix all the ingredients together in a bowl. Fry the pancakes in a pan with butter until golden on each sides.

Rhubarb compote:
Bring the ingredients to a boil and let it simmer until a soft and tender consistency. Cool of and keep in the refrigerator until serving.

Filed Under: Breakfast, Uncategorized Tagged With: boghvedemel, danske rabarber, dessert, morgenmad, pandekager, rabarber, rabarberkompot, skyr, vanille, vinrabarber

Previous Post: « Salted caramel ice cream
Next Post: Chocolate ice cream with Caramélia milk chocolate »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap